Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala, braco Hrvati. Najzad lijepa vijest iz Hrvatske.
hrvati dosli do pameti :)))
sto bi rekli crnogorci.....dozvase se....
Ko jucer da je bilo sjecam se kad je Hrvatska KUKALA na Slovence zato sto im blokiraju poglavlja i govore kako oni NEce nikad isto uraditi susjedima Srbiji i BiH !!!!!! Kao sto sam vec napisao Hrvati su latini s' tobom i jedu i piju a sve gledaju kako ce ti nož u leđa zabiti !!!!!!!!!!! Sto se postenje tj. obecanja tice..... Srbima vise vjerujem nego škutorima !!!!!!!!
...politika je umijeće civilizovanog i legalnog varanja...kad se već ne može ratom.
Samo su ovi škutori vec PROVALJENI NE znam sta vise pokusavaju ...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako sada stvari stoje, čin se da je Vlada Republike Srbije bolje ocijenila svoju političku i pravnu poziciju u pogledu svog kaznenog zakona koji u čl.3. ima ovu odredbu: Члан 3. Државни органи Републике Србије одређени овим законом надлежни су за вођење поступка за кривична дела из члана 2. овог закона, која су извршена на територији бивше Социјалистичке Федеративне Републике Југославије, без обзира на држављанство учиниоца или жртве. Zašto Hrvatska i BiH ne postupe recipročno na području EU?
>i oni se usrecili sa evropom...razbezala im se omladina...traze radnike po SRBIJI>. Oni rade kao robovi u EU, a Srbi će to isto raditi u Hrvatskoj i to vam je to!
UFFFFFF! O P S!!!
ma Hrvaska treba pocet bombardovat smrdiju cuj ona nekom da sudi a slala svoje koljace da ubijaju pod rugim drazvama.Jel i jedan arkanovac osudjen u smrdiji?Nije zato sto bi poco pjevat ko ich je slao da kolju i ubijaju po bivsoj Jugi.
A kada to Srbija ulazi u EU, pa se daju ovakva saopštenja? Iduće godine? Ma bjaaažiiii
Samo u kost...
pustite nas u eu....evo dat cemo vam 200 milijardi :)))))....ujkani su popucali :)))))
...nije vala ni čudo što nemamo komunista, sve prešlo u četnike, ustaše i balije...naprskalo se vjerom ko vikleruša skupim parfemom, dahnut nemereš...
ako cemo jos tacnije....sve pokatoliceni srbin :)....gledao sam jadranku kosor pre neko vece na tv.....samo sto ne place :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...zakoni se usklađauju sa eu pravnom stečevinom...stoga, ako j epomenuti zakon kontra iste, mort će biti stavljen van snage...u suprotnom, opet vam slijdi međusobno tužakanje nadležnom eu sudu.
U nama je sudbina buducih dana i neki se mozda i plase za nju kroz vene nam protice krv Partizana i mi znamo zasto smo tu racunajte na nas!!