Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve sto je ljudsko nije mi strano!-rijeci jednog velikog cevjeka. Sve sto je prirodno nije mi strano kao sto ni priroda nije strana.Bezbroj filmova iz svijeta zivotinja pokazuje da zivotinje ( priroda ) i te kako znaju za taj dio. Stare civilizacije odakle smo se svi razvili su poznavali da dio ljudske prirode i to se ne moze poreci. ista prava za sve ljude znaci ista prava za sve ,a ne neka za nas ,a druga za njih. Bujrum:)
Moraš bit velik šupak da ljudsko pravo koje imaš braniš drugim ljudima. Znači da si spreman da sutra neko tebi zabrani neko pravo čisto zato jer može. Isto kao što recimo neka religija kaže da samo će pripadnici te religije ići u Raj a svi ostali u Pakao. Po automatizmu to znači da su pristali da idu u Pakao ako su fulili religiju. Međutim, nikad to oni ne posmatraju tako. Nego daj meni, a drugom ne daj jer je drugi, ne mora čak bit ni drugačiji.
Da budem iskren plus i minus me ne interesuju ali ih ih pogledam kao neki orijentir. Iznenadjen sam reakcijom. Do sada sam uvijek pisao isto i reakcija je bila skoro kao linc. da ne spavaju oni pravi branitelji casti?:) Ljudima treba vremena i obrazovanja da to nikome ne skodi, naprotiv. Onda to svi vezu za vjeru sto nema nikakvog uporista u nauci. Ce da vidimo dalje:)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Svako ima pravo da ljubi koga hoće, i niko ne smije to da im brani.
Pa tko kome brani išta?
Ne brani niko nikome da ikoga ljubi, nit se iko proganja radi toga. Ovdje se radi o savremenom neoliberalnom kretenizmu da dva muskarca ili dvije zene mogu osnovati brak - sto nije prirodno jer ne mogu samostalno kreirati djecu. Brak je institucija i ima svoju definiciju i ovdje se radi o odbrani osnovne celije na kojoj se temelje europska drustva kao takva. Ovdje je puno vise u pitanju nego sam taj pederluk.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Da li je u demokratskim drustvima dovoljen brak izmedju konja i konja, ili npr dr. Dabica i koze? Ne bi bilo fer da se zabranjuje ako se vec vole!
fuade torbicom ga :)
Napredni SKOJ-evci, zagrebački pederčići, lezbe i četnici sa ćirilicom . šaroliko društvo, ponovo okupljeno, samo do kada - pitanje je sada?
na vlasti vam je SDP jos ste usli u EU. Haj SDP-a cete se nekako rijesit al evrope nece te nikad. Oni ce vam uvijek biti za vratom
E, al nije tako. Amel iz Brčkog (dolje) prkelja o fašistima, a špic politike komunisti redom, Jedino-ako nije derpe pa mu smeta većina naroda .
Like- dislike....avuuu sta je tople brace i "lizaliica" u BiH...
Neka oni podrskom pokazuju da su oni koji traze cirilicu u gradu heroji ista krmad kao oni,dobro je to za one koji su slipi pored zdravih ociju!!!!
U Zagrebu par stotina? Pa zar čemerna partija nije u stanju barem u Zagrebu okupiti tisuću skojevaca? Auuu, loša vremna. loša!
Kada su nacisti došli po komuniste, ja sam ćutao; jer nisam bio komunista. Kada su došli po pedere, ja sam navijao; jer nisam bio peder. Kada su došli po mene, nije preostao niko da se pobuni.
Protiv!
Protiv čega, dijete ponosnih roditelja ?
Jeste li za to da se u Ustav Hrvatske unese odredba po kojoj je brak životna zajednica žene i muškarca? Protiv,
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
fasizam je tesko iskorjenit jer to uvjek nekom odgovara da igra na tu kartu nacionalnog ponosa koji se krije iza toga..a valja se borit protiv svih tipa bolesti u drustvu
Kakav fašizam jadan? Možeš li potkrijepiti to valjanim argumentima bez skojevskih parola ?
Ma neka me proglase najvećim fašistom i šovinistom, ali ću dok sam živ biti PROTIV homoseksualnih brakova, parada i ostalih GLUPOSTI kojima se ta grupa bavi. Nek se jebe kad ko hoće ali neka to rade u privatnom aranžmanu, zna se šta je seks, tj. šta bi trebao biti - privatna stvar. Šta mene zaboli *** jel neko peder il nije, ako ima potrebu da se time hvali okolo neka onda očekuje i provokacije i neslaganje s tim pogledom na svijet jer NISMO svi isti. A na kraju, to što oni hoće brak nije ništa drugo nego čisti bezobrazluk i provociranje zbog skretanja pažnje na sebe.
znaci ti bi glasao protiv na ovom referendumu?
Riječ "protiv" nije izmišljena prije mjesec dana kad je pokrenuto ovo pitanje, tako da ću te zamolit da lagano probaš ponovo bit sarkastičan, možda ti drugi put uspije.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
stop pederima! trpajte si negdje drugo...ja lično ću da bacim koji kamen kad dođu kod nas...
baci ti drkicu
uspijeeeeh!! :D @ Trunks trpajte si ga ti i dečko negdje privatno...pobijedila je opcija zdravog razuma...
Sta reci nego da su Srbi gayevi. Cuj transparent na cirilici "Vukovar protiv" Picka vam materina poremecena, kako mozete mjesto visokoga pijateta kao sto je Vukovar da koristite u opravdanje umne bolesti??? BIH je PROTIV!!!!
da BIH je PROTIV :)
Jaooo ludnice u ZG ... peder do pedera !!!