Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodja Pusic je previse sirokih pogleda i previse obrazovana za predsjednicu Hrvatske. Na zalost, izabrace Hebranga.
u hrvatskoj svi imaju sanse. ja osobno nikad ne bi dao svoj glas hebrangu, jer je gori od hitlera. on bi nas vratio unatrag jedno 20-ak godina.
Kada bi osobe kao sto je g. pusic imale prominetnu poziciju u vlasti u balkanskim tvorevinama, Balkan bi bio onda raj ljudskih prava, oaza mira i tolerancije i suverena prijestolnica vlasti razuma. Therefore, g. Pusic nema sanse vecma je imaju hebrang ili pak tatin sin, tuzno i pretuzno.
Bilo bi lijepo da Vesna pobijedi u Hrvatskoj, a Naša stranka u BiH.
ona ili hebrang su idealno rjesenje za predsjednika jer ionako uloga predsjednika u hr nije nista doli otici u posjetu mongoliji, ruandi, kubi i pokupiti koji doktorat u tuzli i cutiti vilo vrijeme ko pizda
go, veki, go!
Želim joj svu sreću!!!
Bit ce Hebrang garant ili mladji Tuđman nista ti ljevicari
Ona ili Ivo Josipovic su pravo rjesenje