Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hakeri hakirajte ovaj firewall
gay parada u zagrebu, a sisak im gori. vaznije su im k.u.r.o.n.j.e i k.u.r.v.e koje paradiraju nego ono od cega se zivi.
Jadna ova planetica sa nama....
ugasi me, zar ne vidiis da goriiim?!
gasite to, zagadujete nam eko sistem.
suti commi, nemoj da te nato opali cundarom po glavi, odmah ce ti cijeli beograd pasti na dupe :D
BiH je nezavisna i priznata drzava.
Pali sve nek\' se narod grije!
@bosanac nije pola bosanaca vec pola muslimana nisu se svi borili za tvoju BIH ;)
-Kad zastari oprema ,onda se izazove pozar ,ustanovi se da je tehnicki kvar -izazvao pozar ,niko nije kriv ,i de se u zaduzivanje da se izgradi nova -postrojenja.
pola bosanaca su pogubili clanove porodice da postanemo nezavisna i priznata drzava, a sa-x komunjare se nasli da ignorisu nasu borbu i misle da nije vazno u kojoj je drzavi sisak :D izdajnici.
ti jos zivis u propalom socijalizmu :D u naprednim drzavama svak ziv moze biti vlasnik ili polu vlasnik ili drzati dio bilo koje firme...... taj sistem u kojem ti zamisljas da zivis, se udavio u rijekama krvi i gladi, sa tim je svak normalan vec zavrsio :D
BOLI ME Q... CEKAM IZVLACENJE PAROVA EVROPSKE LIGE .. NEKA GORI SVE ...
Nije ovo vise srbislavija, sisak je u nekoj drzavi, mislim da je vazno spomenuti gdje je Sisak, retardirani maloumnici.