Komentari (220)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Totalna podrska za policiju, poslije je zgazis i svi na vozace. A ona na galamu da se izvuce od kazne, zamjerka je jedino sto sve ovako ne hapse od politicara do babinih sinova.
ko u vrijeme srpske milicije
Ja ne mogu dati podrsku policiji. Prvo sto ovaj klip pokazuje samo akciju, ne pokazuje uzrok. Sta se desilo prije moze se samo nagadjati. Ja ne vjerujem nasoj policiji, zasto bi vjerovao i ovoj. Od tog momenta sve se mijenja, ako je gospodja presla preko crvenog zasluzila je ukor zbog ponasanja i kaznu. Usput, pitao bih vas kako bi se osjecali da je vasa majka, nana ili sestra u ovakvoj situaciju. Serete ko foke, vi kao nekome dajete podrsku i to je sad bitno. Mrs tamo.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Podrska policajcu... pa sta ona glumi... ako joj se fino kaze stani onda stani. Da je u americi ranili bi je zbog opiranja... jos se svadja i napada policajca
Ali realno da je muskarac napravio ovaj prekrsaj pravo je pitanje da li bi ovako drot postupio
Ma ove babe su najgore, bacaju se pod auta, ne jebu zivu silu. Treba i kod nas ovako poceti pa da vidis kako bi se fino cekalo zeleno.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovdje nije rijec i tome, neka bude 50 kn, neka bude samo opomena, ali ne mozes ne suradjivati s policijom, makar nista nisi napravio...kako se postuje policija, tako se postuje i drzava a stariji trebaju sluziti kao primjer. ne mogu vjerovati da netko moze biti na strani ove bezobraznice
Za mene je ovo uznemirujuca vijest. Zena stara 66 godina i dva policajca je hapse sa upotrebom sile. Kako ih nije stid, sta bi rekli da su vidjeli svoju majku na trotoaru sa lisicama na rukama. A zbog cega? Crveno svjetlo!! Sigurno je do tada proslo desetine pjesaka kroz to crveno. Zakon je zakon, ali postoji i ona jedna normalna ljudska strana. Starija zena, nije muskarac u najboljoj snazi da je obara. Sram ih bilo. A policajac je mogao biti uctiv i dati samo upozorenje. Treba im para.
police state....coz we love it we r doomed
Zakon je zakon.. ovdje je policija u pravu. Ali, nema policija razlog da pusta te snimke u javnost. To se rjesava pred sudom.
Konacno nesto pozitivno u Lijepoj Mojoj. Bravo zs policiju. pisda joj strinina koji je ona urac da odbija stati policiji. cuj ima problema. tko ih nema? Svaka cast!
PA STA SAM URADILAAAA,PA KAKO VAS NIJE SRAMOTAAAAA Mene zeba kad zaustavi ja jednostavno stanem,ne kazem imam privatnih problema. Pas mater staru,trebas mu se oduziti sto ti je mozda zivot spasio
Zao mi babe, ali zakon je zakon!!!
Ovo se desi kada je drzava bitnija od obraza, jebem li mu kosti fasisticke!!! Nikada se ruka na ugrozene ne smije dizati. Neka saceka 15 minuta i kaznit ce 35 mladjih i zdravijih ljudi, ona se nece promijeniti jer je do svoje 70 drugacije naucila. Ispravljate mladje stare i ugrozene osavite na miruuuuuuuuuuuuu
Jebem li mu sestru i mamu fasisticku! Babu nas'o obarati. Na pjesackom predje u minuti 50 ljudi na crveno, on babu nas'o sestru mu jebem usta pickasta jebem li mu poziciju koju je naumio zauzeti "dobrim" radom!!!!
Šta je ovdje uznemirujuće?
Frajer još uključio kameru, sve legalno i čisto kao suza.
Kakav blam. E pa ovo se ne bi dogodilo čak ni u Bosni i Hercegovini gdje je 90% poslijeratnog življa šljeglo sa sela. Stidite se osječki policajci, kakav blam, dva policajca pa još stigla i pomoć protiv jedne 66 godišnje, halo još malo pa 70 godišnje žene. Fuj zaista ste primitivniji i jadniji i od bosanaca i od srba, u stvari na cijelom svijetu ni jedan policajac ne bi ovako postupio sa ženom. GADITE MI SE.
....da se razumijemo......policajac je postupio zakonski opravdano........ali pitanje je da li je to taktički opravdano a i moralno i primjereno ugrozi........sve u svemu......minus.......
Murijak je seljacina na kvadrat,skolski primjer maloumnika.
@Mujo hrsuz mislis
Nije je oborio zbog prelaska na crveno, već zbog svega što je uslijedilo nakon toga. Odbijanja da se zaustavi, odbijanja da je legitimiše, histerije i naguravanja sa službenim licem. Snimak jeste ružan i stresan ali potpuno opravdana reakcija. Lp
Jos je imao strpljenja sa njom, ja bih je ispendrecio jos prije prolaza. Sreca pa nisam drot. :)
Reakcija policije je opravdana. Očito je da se radi o opasnom teroristi koji se slobodno šeta i nesmetano pokušava ugrožavati osnovne interese Hrvatske države. Prema ovakvim teroristima jedino je upotreba sile oravdano sredstvo. Tipičan primjer korisne upotrebe novca poreznih obveznika. Akcija ulijeva sigurnost svakom građaninu da se može slobodno kretati diljem "lijepe naše"!