Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu srbi "zlatni" ali ovi sipci su stvarno gamad , i sto je najgore pale narod po nasoj BiH protiv Srbije samo da nisu sami jer su cicpi . Danas kad ih pitas sta mise o USA kazu sve najgore a znali su cmizdriti kad ih je Srbija stisla i vikati "heljp nato" !?!? Sljam nad sljamovima !
Atheos oni su pi**ći strogi ! A kakvi bošnjaci ? Misliš bosanci ? I nas nisu nikad stisli da smo bili u situaciji "izgubiti rat" kao oni ,da nato nije udario po Srbiji danas nebi bilo sipaca na Kosovu a USA je zaustavila totalnu pobjedu ABiH preko Alije ! Tako da nije kod nas bilo "heljp nato" a bilo je samo oko pomoći za hranu ,ljekove i slično .
@atheos Mislis bosanci !? Nisu nas nikad "stisli" da zovemo upomoc nekoga sa strane kao oni sto su cmizdrili "help nato" . A nasi su najvise trazili pomoc oko ljekova , hrane tj humanitarnu tako da nije isto !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jebem ti, go siptar i poneki ustasa komentarisu. Sipci zar niste zauzeti prodajom semenki?
nije lahko bit vucic, valja posjetit sve ove zemlje gdje ste radili genocid
znas da mislim na kosovo sabane kosovo ima 92% albansko stanovnistvo
http://www.index.hr/Albanski huligani kamenovali autobus srpske reprezentacije!
@bennito-is-back,Nemam nista protiv Albanaca jarane..yebite samo shkije forzaaa..
Cuj zabranio Taciju dolazak zbog Vucica, Kosovo ce da popizdi od muke.
Albanci bi morali biti pametni jer mogu izgubiti odlazak na Euro,neka budu sigurni da ce Srbi uciniti sve sto budu mogli da im isposluju suspenziju.Na zelenom terenu Albanija moze dobiti utakmicu. I niposto neka ne dozvole Vučiću dolazak,on bi sigurno dosao sa planom.
isto kao sto su oni nas isprovocirali dronom i izvojevali pobedu za zelenim stolom jel da?
JEBO VAS OVO MI CEMO VELS POKARAT
vučić dolazi da pruži ruku
Gazi srbe, oni su civilizacijska sramota. ima jos vrbaaaa
Sa tim kontom si gori od četnika !
Srbi makar poštuju svoju miliciju, a šiptari ni miliciju ne poštuju, to su divljaci koji nisu još dovršili prijelaz sa grane na površinu zemlje.
to ih ne čini pametnijima, već im elite imaju druge ciljeve, oni žive u prošlosti još, Bošnjo je uvijek dokazivao da živi za budućnost
prvo prelaskom na tuđu vjeru.. ljudi gledaju naprijed. Srbi i Šiptari žive u 14. vijeku još uvijek. Kakav bolesnik moraš bit da ti bude važno da li će vas bit 5 ili 10 miliona za 50 godina? Koji ćete teritorij naseljavati, iako tad nećeš biti ni živ, a možda neš ni potomstvo ostavit?
Albanci znaju kako s njima...
Hercegovac.. Šiptari su narod za sprdnju i prodaju semenki.Dobro dođu i za razonodu kozama. Majko moja, grdnili su.
Dronovi na aparatima !
koji crnjak! umjesto sportskog desavanja/meca, ovaj pi*koustac koristi za politicka prepucavanja i potpaljivanje ovih majmuna kojima ne mroas 2x reci... Mada i ovi siptari nisu cisti u glavu...
strava u siptariji
Jel da postupaju onako kao u Rachku,gde je 40 terorista likvidirano pa su kukali i zvali u pomoc Ameriku?
A vi Mosnje ste poznati jos od???Pa rekao bih da ste poznati jos od kosovskog boja,ali nazalost niste!Vi Mosnje ste nastali 90 ih godina proslog veka i ta cinjenica da ste vestacka nacija vas najvise boli.Vi jos niste svesni stanja da se svet promenio i da kad Putin zavrsi sa Isilom,sipci dolaze na red!
PRIKAŽI ODGOVORE (15)