Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozdrav svima,evo malo citam vase komentare i nemrem vjerovat da je stanje u Bosni bas do te mjere alarmantno kaj se tice mita,mafije i korupcije,pa mi nije jasno da se ne može neka nova garnitura vlasti postavit(malo vise zapadnjacki orijentirani) pa da se sve pokrene s mrtve tocke??Znam da je politika uvijek prljava igra al ak hoces promjene onda npr. XY ljevicara koji je na vlasti ne rusis na nacin da postavljas opet ljevicara XX i smatras kako si stvar rijesio samo zato sto si smjenio postojecu vlast,zar ne?
ljudi ja volim drogu najvise na svijetu
ma daj molim te...zasto nas obicne smrtnike ne proganjaju sa bombama???Sve su to neplaceni racuni...ko sa njima tikve sadi,od glavu mu se lupaju....
Pa ne bi se iznenadio da je ubistvo Pukanica bilo pozdrav Mesicu iz \"Republike Srpske\". Nije li i onaj sto je povezivao Dodika sa mafijom u 60 minuta, na isti nacin likvidiran kao i Pukanic.
dijaspora.evo ti odgovor na to pitanje nemoras traziti odgovor od bilo koga,ja mislim da slabo pratis zbivanja u BiH zadnjih nekoliko mjeseci a glavna je da se pasosu izdaju u Banja luci a znas ko drzi taj grad samim tim oni mogu da daju kome hoce pasose a pogotovo mafiji srpskoj i nekim albancima koji u federaciji operiraju po naredbi istih,srbima ko smeta oni samo kazu tog a albanci to odrade negledajuci na vjeru posto oni i nisu neki vjernici,culi ste za celu on je navodno 92 godine ubijo srpskog svata u sarajevu te morao je kao takav biti likvidiran,eto toliko od mene da malo prokontas i da znas da je bosna puna droge,prostitucije(pogotovo po skolama)reketiranja kao u FIS-u sto se je desilo npr.te utaje poreza tehapanja od strane politicara oa do nizih direktora firmi ma kad vidis sta se desava da covjek pozeli samo smak svijeta.toliko jednonostavno Bosna ide pograsnim pravcem.
Pa Mile mu je dao...zajedno su oni u aferama,vec odavno!
Mogli ste napisati i to da je Srbin, pripadnik srbijanskih Crvenih Beretki sa i HR i BiH drzavljanstvom. Pitanje za BiH vlasti: KAKO JEDAN TAKAV MOZE IMATI BIH DRZAVLJANSTVO?