Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Albanija je sekularna drzava koja funkcionira po demokratskim principima. Nije bitno da li joj je 90% stanovnistva muslimansko, krcansko, jevrejsko ili je 90% njih jehovinih svjedoka. The point is da ona ima sistem (kao sto to BiH ima) koji odvaja religiju od sekularnosti drzave. To sto mi mislimo da moze i jedno i drugo je suludo. Ako u BiH zive \'toliki\' muslimani koji su eto protiv svega sto spada u \'zapadnu nastranost\', sto se onda ne uvede serijatski zakon? Pa eto vam onda muslimanske drzave. Ali ne, neki bi ovdje i jare i pare. Eh pa nece moci. Skidam kapu Albaniji i premijeru koji nije dao da licna uvjerenja i moralna nacela stavi prije prava i buducnosti svojih gradjana i gradjanki.
Ovakvi zakoni stvaraju konfuziju u mojoj glavi :( Prije par mjeseci čitao sam da su neke Šveđanke uhićene jer su trčale polugole po tamo nekoj albanskoj plaži što je, u državi koja se navodno ravna po šerijatu, zabranjeno. Mnogi Albaniju svrstavaju u red \"Islamskih\" zemalja bez obzira na činjenicu da je preko 70% poopulacije ateističko (prema Wikipediji). Nešto kao Bosna, na popisima se izjašnjavaju kao muslimani jer im to valjda spada kao dio nacionalnog identiteta. I zato mi treba konkretan odgovor: da li je Albanija muslimanska zemlja? I ako neko zna za Kosovo na kojem \"Albanci\" čine većinu.
Ovo je ne pravda jarani moji! Sto ne postave sliku gde se ja nalazim na Jeremy-ju a ne ovu gde on mene \"jastuchi\"! BH4Ever!
A šts ako ispadne da je genetika u pitanju?
To je tako neprirodno, pa pogledajte ovu dvojicu i zbog toga što jeste neprirodno zabranjeno je čovječanstvu to raditi, svaka religija zabranjuje ovo, svaka!!!
Stvarno \"devijantnih\" ljudi. Uvek me je cudilo,zasto se lepa,pametna,dobra albanchica udala bas za mene.
pa albanci su uvjek naginjali na pederluk. sta je to novo? zene su koristili da bi im rodile djecu nastavak produzenja,,a sex i ljubav su uvjek trazili kod muskaraca. svaki drugi albanac lakira notke i nosi svilene kosulje ...odkrili ste ameriku konacno..
Neka pedera,vise zena za nas!!!Trebalo bi jos da ih bude!!!
mamu im pedersku..
http://www.meatspin.com/ http://www.meatspin.com/ http://www.meatspin.com/ http://www.meatspin.com/ http://www.meatspin.com/
albanija ce se demokratizirat prije balkanoidnih slijepih crijeva federacije bh i rs.