Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ce jadna djeca...imaju mostruma za djeda...nisu ona kriva
desetogodišnja unuka Anastasija i petogodišnji unuk Stefan... koliko je samo desetogodišnjih i petogodišnjih unuka ubio...
zatvoriti ih zajedno i onda pustiti gas!
woooow jako dirljivo. woooow kako je lepo kad svinje obidju krme koje boluje od raka mozga! wooow cekaj sad, jel\' ovaj pozadinac junac ili svetac vlaski, sta je?
@ccc pa nisu sada kriva al kad narastu postace isto go vno ko i ovaj krvolocni monstrum
@MIKI Murise MIKI P. mnogo L.A.J.E.S za svoje matore godine...
Ja da sam sin ove kukavice i izdajnika odrekao bih ga se preko medija... U.B.I.J SE KUKLJO PA CES ZIVJETI, a ovako ces OSTATI SAMO BIJEDNA KUKAVICA zbog koje je stradalo vise od 50 000 Srba u BiH i Hrvatskoj..
Vidio sam sjecu na TVu, pravi mali seceri
treba da znate i upamtite da je najveca b.a.g.r.a , s.lj.a.m i izdajice srpstva ( najvece s.v.i.nj.e ) prebegla u muslimansku veru . ako i neka su, za bolje i nisu. a onda su se isti ti, novopeceni muslimani izjasnjavali kao hrvati samo iz koristi u zelji da budu nesto vise ali od blata i o.b.o.r.a nisu odmakli.
draga djeco da vas Bog uputi na pravi put, iskreno mi je zao sto vam je ova zivotinja djed..
ovom shupku zelim da doceka isto ono sto je uradio nasoj djeci i unucima, i nista vise, raspadao se 1000 godina i on i ovi sto ga podrzavaju.
kakva sramota za srbiju sve udovoljavaju krmku treba ga isjeci na komade
Jesi li usro i njima dao tablerone !!!!!! SIKTER
opet hitler dosao da nam drzi lekciju iz etike djon-obraz
Pravac...Haag
O svojim unucima ste trebali razmisljati kad je Oric palio srpska sela oko Srebrenice