Sinoć u Užicu
0
Umro Velibor Ostojić
Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostojicu teska ti zemlja bila!!!!
.. posto musli.manski bog ne postoji..tj muh.amed nije pravi posalnik nego je izmislio sektyu ensto sloico kao mor.moni..a ostojic je pravi hriscxan..sta ce se desiti kada ode ispred svetog petra ? dali ce alija izmetbego vic imati povlasetinij polozaj ili ostojioc ?
Da Bog da ti pelikani mozak ispijali majmune Velibore.
POSEREM TI SE NA GROB U UTIORAK ODMAH CIM TE SPUSTE U RUPU ZIVOTINJO.HAHAHAHAHAHAHAH
VELIKO FUJ !!! za velibor ostojica njegovu djecu i njegovu familiju, sjeme im se zatrlo!
xlxlx 26.07.2009. u 00:02 Krepo, nije umro. Ljudi umiru, zivotinje krepaju. ------------------------------------------------------------ Nemoj molim te da vrijedas zivotinje. Ziovotinje su Andjeli u poredjenju sa ovim Vampirom.
Ovaj gore je najviše zaslužan za sva dešavanja u Foči 1992 g,on je sigurno i kumovao rušenju Aladža Džamije u Foči. Kažu,jedne prilike sam negdje ili čuo ili pročitao da su ostojić i njegova klika jadne prilike šutali odrubljene bošnjačke glave na igralištu u Foči,dali je istina neznam.
Ooooo poturice ,ebem vam milu majku !
Na isti dan je kaznjen od boga, kada je prije 17 godina bio naredbodavac za likvidaciju gradjana foce koji su bili opredjeljeni za suverenu Bosnu i Hercegovinu..! bog neka mu sudi..! a ostali slicni njemu neka se spreme za nova hapsenja...! sve se zna...!
Ja sam zivio u uvjerenju da su njega likvidirali Srbi iz Foce jos 1995.godine i vidi lopova on im umakao u Uzice.Taj je nanio velikog zla i Srbima,oni to dobro znaju.Mislim da @RS i @ceto prvi put cuju za njega
sahrani te to govno u srbiji jer mi imamo dovoljno takvih govana kao sto je on bio,zagadise nam ovu nasu BiH
jedno krmce manje
iskreno se nadam da je duuugo i mnooogo patio
Gorio u vjecnom paklu srbskih zlocina i krvolocnih bolesnih primitivnih ukrajinskih kamenjara! Neg kad ce imat jedna prava tuzba protiv genocidne fasisticke srbije koja krije i cuva najvece ratne zlocince i genocidasa? Hajd izdajnice Tihicu,Komsicu,Silajdzicu,Spiricu,Kuzmanovicu,Covicu o tome,ZUCNITE! BiH4EVER!
neka vala svi ratni zločinci crknu..krepaju!!!!!da bogda se raspadali od najtežih bolesti!!!!!! ožalošćene porodice koje su izgubile najmilije zbog ovakvih bolesnika žive uiru. ožalostili su nas da se ne možemo opraviti nikada!!!!!!!!!! neka je krepao trebao je davno... nemam pola komšilka zbog takvih kao on a bilo ih je previše..četnika!!!!!!!