Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovaj USKOK nabijem na k...c
Mnogi su se naslađivali njegovim vulgarnim medijskim nastupima. Izggleda da je nekome to dosadilo pa ga strpaše iza rešetaka.
PNUSKOK !!?? Mi inače Balkanci patimo od rogobatnih skraćenica za institucije ili ustanove tako da strenđerima stane pamet.
Cirus se nastavlja...
Treba uhapsit i nekoga iz reprezentacije BiH, pa će počet bolje igrat.
Kod nas u BiH ovako pod hitno treba uhapsiti Konobara i Visoku djevojku u dimijama koji zajedno sa mrtvim im Gulumom već decenijama prodaju za novac rukovodeće i direktorske pozicije korumpiranim i nesposobnim kao na stočnoj pijaci. Samo krkanima uleti lovu i možeš biti što god poželiš. Bravar sa kupljenom diplomom može operirati ljude iii postati direktor Kliničkog centra. Od države su napravili stočnu pijacu, zato na sve strane imamo javašluk, nerad i stradanja građana. Šta mislite odakle im milioni?
I ovog uzornog građanina što na guzove i poklone gimnaziju završi : http://www.krajina.ba/28813/gimnazijska-svjedocanstva-bakir-izetbegovic-u-skoli-imao-skoro-sve-dvojke-i-lose-vladanje/
Ti si mucko djubre! proklet bio na bozic 2012. provokatoru! mucki provokatoru, majku ti yebem!
Ovaj je tanak ko lizalo za mene
Ovaj Mamić je sitna riba u odnosu na Konobara i Visoku djevojku u dimijama koji zajedno sa mrtvim im Gulumom koji već decenijama prodaju za novac rukovodeće i direktorske pozicije nesposobnim kao na stočnoj pijaci. Samo krkanima uleti lovu i možeš biti što god poželiš. Bravar sa kupljenom diplomom može operirati ljude iii postati direktor Kliničkog centra. Od države su napravili stočnu pijacu, zato na sve strane imamo javašluk, nerad i stradanja građana. Šta mislite odakle im milioni?
NEMOJ LJUDINO TAKO,NAREDIT CE RIDJOBRADI BAKIR DA TE UHAPSE...PRVO CES DOBIT BAN KAO JA 4 PUTA PA CE DOCI MUSLIMANSKA POLICIJA (BAKIROVE TRUPE) I IDES U ĆUZU...NE SMIJE SE NA KLIXU PROTIV NJEGA GOVORITI,SLOBODNIJA JE SJEVERNA KOREJA OD BAKIROVE PRČIJE...100%
Ma i ovu policiju nabijem na qrac
Ovog samo hapse, a on samo lagano izlazi
Ima i on svog Omara Mjesecara 😂😂😂😂😂
AJMOOOOOOOOOOOOOOOO....PADAŠ DRIPAC,JBG,NISI DOVOLJNO PODMAZO :)