Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove sudije su u rangu ljekara, samo im treba trpat'. Malo im koliko god zarade, samo hapsi g...na.
Stefanović je ocijenio da je ova akcija, kao i ona od prije dva dana, kada je uhapšeno 29 policijskih službenika, devet carinskih službenika i jedan građanin, dokaz da u Srbiji niko neće biti zaštićen ukoliko je prekršio zakon. Niko nije od zakona jači!
Koliko znam Neša Slino je raspušten sa dužnosti predsjednina skupštine, a bitno je da se radi na otkrivanju kriminala, da se svima da do znanja da niko nije jači od države, primjer je bio najbogatiji čovjek na Balkanu, Mišković, čak iako ništa ne bude od toga pokazano je da nema najjačih.
Hoću da kažem da je Vučić makar pokazao volju za sprovođenjem pravde, ne bih rekao da je skupljanje političkih poena jer se tim zamjeri ljudima na visokim položajima, a za vrijeme Tadića nijedno krupno hapšenje nije bilo, a ovako makar ti u podsvijesti šalje poruku da nešto ne smiješ raditi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)