Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo vi paradirajte al u Sheher nesvraćajte!!!!!!!!
Ja sam peder
Neka oni rade sta hoce u 4 zida, ali zar je normalno da se 2 lika u slasticarnoj zvale pored majke sa djetetom npr? Ped.eri su bolest ovog vijeka, ravnopravnost im je paravan za ono sto oni hoce. Pusti vodu da gov.na odu! ;)
koji je ovo pirmitivan narod? Prvo: molim portal Klix.ba da ostavi ovaj komentar da se vidi, a da ga ne stave, kao i mnoge druge komentara, koji iskazuju podrsku paradi, pod \"sakrij\". to mi zaista nije jasno, zasto uopce prenosite vijesti ove vrste, ako ste, sudeci po skrivenim komentarima, protiv parade. Dalje mi nije jasno da jos uvijek zivimo u srednjem vijeku, Nije stvar da se ljudi \"vole u svoja 4 zida\" i time zive neku \"slobudu\", stvar je u tome da se uparvo svojom setnjom bore protiv \"ljudi\" kao sto ste VI ovdje, koji se skrivate po kucama i pljujete po svemu sto nije kao VI. Vi ste Bosna?`Vi ste Sarajevo? Zapravo je vas mrznja i opravdana: pitanje je, kako je uopce ljubav moguca ako mrzimo sami sebe? Iznad ove jadne Bosne i Hervegovine ( da ne zaboravimo i nju)je ogroman oblak mrznje.....
Eno ga i Zivko Josilo na slikama.
LJUBI LJUBI PEDERA . P.i.p.o - PEDER I PO
Neka pedera, samo da znate ukoliko se pojavite u seheru imate besplatno premlacivanje od nas tolerantnih sarajlija......mars kuci pa se tucajte jajima...majci vam ga nabijem izopacenoj!!!
ubi, za*olji , peder nepostoji !!!!!!!!!!!! pi*Kice jedne !!!!!!
Ispovjeda se Mujo Sulji: - Moram nesto Suljo da ti priznam: ja sam gay! - Ti gej? Druzis li se sa selebritijima? - Nisam. - Oblacis li markiranu garderobu? - Ma jok, bolan. - Ides li na modne revije? - Ma kakvi, odkud mene tamo?! - Mujo, nisi ti gej vec NAJOBICNIJA pedercina!
Mozda ti je bilo tesko, al si me nasmijao :)
cuj bice ih i u sarajevu,ti si sine novokomponovani sarajlijica pa ne znas,sarajevo ih je uvijek imalo kao i sva druga mjesta na svijetu samo sto se ne smiju identifikovati javno jer ste u iranskom nivou razmisljanja i kamenovanja svega sto nije po vasoj mjeri,ne znas ti sine kada su berber,hadzibajric,tarzo,puska,nikson,bela,rejhan demirdjic itd,itd sapunjali muskarce hehehehehehehehehehehehehe,
SMO PRAVA PEDERSKA NACIJA!!!
Bravo Hrvatska! Bit ce i u Sarajevu kad-tad, samo naprijed! Sve primitivce i za.t.ucane fanatike na goli otok ;) moze i na poseban kontinent buduci da ih ima kod nas ko govana masala odavno smo gori i od Rumunije i od Albanije u svakom smislu FUJ!
najveci glas protiv homoseksualaca podizu individue koje su virile roditelje kroz kljucaonicu i onanisali hehehehehehehehe
Romi 5, 3 djece po porodoci. S.e.r.e.m. ti se na statistiku i zapažanje da se treba samo množiti k\'o bakterija!!
ti samo o srbima pricas, ima li i jedan komentar da nisi srbe spomenuo. Sta li su to tebi srbi radili? Jesu te quzili? Seeku ti dirali? Babu ti streljali? bas mi te je zao, nije lahko mrziti srbe, a njih ima preko 10 milliona.
ZATO I EUROPA PROPADA... ITALIJA 1,3 DJECE PO PORODICI FRANCUSKA 1,2 DJECE PO PORODICI SPANIJA 1,1 DJECE PO PORODICI A SA OPSTU REPRODUKCIJU JE POTREBNO 2,11 DJECE PO PORODICI DOKAZ DA EUROPA PRO.PADA ISL.AM WILL DOMINATE BOS.NJACI OKRENIMO SE NATALITETU !!!!