Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SA-X, kako oci otvorite visite po srpskim press sajtovima nebi li ovako neshto plasirali te mi komentarisali, kako vas nije stid vishe!!??? umorite li se nekada? a shta toga kod nas nema jel? ma daj razgulite sm.r.adovi jedni!!
reba iskorijeniti ovakve budale!!!!!!!!!!!!!
svetosavski nema šta
da,kao u bosni nema ovoga...koji ste vi jadnici...pa moze li se ista desiti da vi ne poredite to po srbima....ma ne mozete vi bez nas jasno mi je...
e moji bosanci stidite se... šta ono bi kod nas prošle sedmice: čovjek objeseio 3ogodišnje djete, ranio ženu, ubio sebe, a isto prije par sedmica ludak ubio 3 ljudi.. i mi smo zdrava nacija? mi smo najbolji, a?
ove srbadije cudni neki narod
čuj starica od 80 godina s nekim u vezi...to samo može kod srbadije.
srbi=sotone=genocidasi...............i ovakvim ub-icama patoloskim genocidasima eu-a je ukinula vize?
tjedan otac iz Kalesije ubi i sebe i dijete i o tome se nije moglo komentarisati a o ovome moze posto je Srbija u pitanju mada i kod nas ima slicnih dogadjaja. sarajevo-x stidite se za sirenje medjunacionlne mrznje.
bolesna nacija, nista cudno od tih pagana
e eto sta se desi a sve od sitne bracne svadice krene i pogledaj
Ja sam negdje pročitao da je bilo slučajeva u Srbiji da su srpski lopovi otkopavali grobove i vadili mrtvacima zlatne zube,koji biznis .
Komsija pljunuti zlocinac Ratko Mladic.
Vjerovatno mu nije dala, mozda je imala ciklus:)
Smmradska posla...