Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ruka mu se pozlatila za precizan pogodak,treba uhapsiti Dodika jer su mu njegovi ilegalno dali nas BIH pasos ,m.a.m.u i.m c.e.t.n.i.c.k.u j.e.b.e.m
naravno da ima pasos iz bih,kad se oni izdaju u banjoj luci i pod nadzorom onih koji su isti kao i arkan ,mladic karadzic kao i ovaj srpsi mafijas.ima li igdje na svijetu da se nasto pokralo,ili je bila neka velika pucnjava da nije bilo srpske mafije,gori su cak i od ruske i kosovske bratije.
Ovi bosanci svuda nered prave.
Ja bi tebi odma dao amnestiju i vratio te u Juznu Afriku. Kad se sjetim kad je taj zlikovac pokojni Arkan usao u Bijeljinu sa svojim zloglasnim koljacima ,i izvrsili masakr nad neduznim civilima ,dobro se sjecam 2 aprila 1992.godine i tad je pocela okupacija sjevero istocne Bosne .
Ruka mu se pozlatila.
Ima li ijedan krimos na svijetu da nema BiH drzavljanstvo i pasos?
http://bosnian.irib.ir/vijesti/politika/item/114299-obama-potpisao-zakon-o-doivotnom-zatvoru-bez-sudskog-procesa