Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a da nije mozda hercegovac porijeklom??? hrvatska kad je sta dobro iz BiH prisvaja kao gradjane hrvatske, a kad je ovako nesto onda je BiH drzavljanin..joj , sto ne mogu tih duplih standarda
Samo mi nije jasno zašto se potencira to je porijeklom iz BiH.Kao da je naša država leglo kriminalaca i lopova,a oni u Hrvatskoj pošteni ko djeca.Na kraju karajeva neka se i katolici BiH konačno dozovu pameti,pa ne glume Hrvate veće od onih rođenih u lijepoj našoj.Za njih su bili i ostali Bosanci i Hercegovci.
gdje su danas likovi od juce sa komentarima da je sve nastimano \"nađi neduznog beskucnika i optuzi ga i laziraj DNK\" ? Vazi li danas ta teorija? ne znam sta ce biti sa ovim likom, ko zna mozda i njega puste na kraju, al mi je pun q u r a c teorija zavjere na sve i svasta. izvinite vi ostali normalni komentatori al moram ovjde poruciti ovima od juce da pojedu g o v n a koj su juce po.srali...
A to sto su hrvati porijeklom iz Irana to nema veze aaa??? i jos nesto najveca glupost je nazivati hercegovce hrvatima jer oni to nikada nisu bili i top je jednostavno neshvatljivo.
je li neki poznati sportista ili neki drugi uspjeh onda je samo hrvat ... a ako je ubica onda se naglasava njegovo bh porijeklo...
I Ćorluka i braća Kovač I Petrić i Jelavić i Ljubilčić i Alilović... su porijeklom iz BiH :D
hriscanski srbin ili hrvat, u.bi.ca i siledzija, to mogu samo oni , mada su srbi EKSKLUZIVNO specijalisti sjeci glave i trbuhe djevojaka i trudnica !
Molim vas jos jednom ka kazem, da se svi razumjemo, NITKO ama bas NITKO nije bolji i efikasniji u klanju od nas Hrvata. Petar Brzica poznati koljac iz Jasenovca zaklao 800 srba za jednu noc srbosjekom. www.jasenovac.org Jasenovac je ponos nasih ljudskih koljaca krvata.
LOL najdrazi ste mi vi koji pocnete pametovati prije no sto cinjenice saznate...Edi Misic, od oca Branka, big Dinamo fana, dao sinu ime po Edi Krncevicu.....iz Mostara :D Vas je! Ercegovanac.
Kriminal nema ni vjere ni nacionalnosti ni boje kože!!!!!!!!!!O čemu VI doli govorite??? Sram Vas bilo očito niste svjesni težine zločina pa čiji god bio!!!! Tako biste i Hitlera opravdali jer ne volite Židove!!
Edo moze biti samo balliiiyya peroguz
Свашта, као да је отворен конкурс за кољаче. Видим потурице се први јавише, са урођеним искуством, наравно.
Ljudi moji ! koja tema ! , a gledaj komentara (mislim samo na ove sovinisticke ). Kad prizna , zovite me da ga ja licno operutam ! Kakva pogan ! Oko za oko , zuib za zub !
Još jedno u nizu nerazjašnjenih ubistava, koje treba nekom naprtiti.
A da ti budeš najbolji u pu.š.e..nju, da podu.dlaš 800 za noć? I o tebi bi napravili web site
@Jure Nije problem reci odakle je optuzeni, ali sad to potencirati, kao eto vidis sta rade bosanci, je bas bijedno. Da je osvojio kakvu medalju, rekli bi, to je nas hrvat edi, eventualno bi spomenuli kako su roditelji hrvati porijeklom iz BiH. A ovako, kad je sta lose, onda samo isticu da je bosanac. Mozda je i hercegovac? Znaci, kad je sta dobro, onda je hrvat, a kad je sta lose, onda je bosanac. Ali tako i treba hrvatima iz bih kad svoju zemlju ne vole,, i ne daj boze ovdje reci da su. Bosanci, ali ne smeta im u Hrvatskoj kad ih tako zovu.
A zasto ne rec da je iz bosne.kad je paravinja ubio isticalo se da je srbin pa se hercegbosanci nisu bunili.Kad turcin ili balkanac nesto naprave u Njemackoj napise se ko je ,A to sto se ovi nasi bosanci u hrvatskoj stide rec odakle su(doselila obitelj iz Mostara u moju zgradu u Splitu i u pocetku su rekli da su iz Metkovica) to je njihov problem