Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Masallah :)
povjesni događaj
Doista historijski dogadjaj...lol
"Reci: 'O robovi Moji koji ste se prema sebi ogriješili, ne gubite nadu u Allahovu milost! Allah će, sigurno, sve grijehe oprostiti; On, doista, mnogo prašta i On je milostiv!'" (Prijevod značenja Ez-Zumer, 53.) mozda covjek nece oprostiti al Allah hoce...On je doista Onaj najmilostivi... :)
Da, ali treba uzeti i ono da se svaki grijeh, manji i veći piše i ostaje, te da se na kraju sve to izvaga i onda donosi konačna presuda. Oprostiće grijeh, ali ako dobra djela ne prevagnu, onda džaba.
Poslanik Muhammed je u vjerodostojnoj predaji rekao: "Kada ljudi na Zemlji ne bi griješili, Allah bi ih zamijenio sa ljudima koji griješe, pa potom mole za oprost, kako bi im On mogao oprostiti. I Adama je naučio prvoj dovi za oprost. : )
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zar to može tako? Onda im donesite i frižider, prekrijte ga crnim plaštom pa nek i Hadždž obave usput. (Naravno da je komentar čisti sarkazam, a ne stvarni prijedlog. Zbog nekih to treba naglasiti.)