Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
pametni kroacani, besje USA i EU ne uvode oni u EU nego uvode 110% kolonijalizam u ruhu demonkratije tek pristiglim idiotima, ko se opire oni mu parkiraju nosac aviona blizu obale
i ja isto.
inace volim zavađati ljude.
Utuc psine po Sarajevu
Dobro što srbi žele BiH u svoju nikad neostvarenu (niti ce je ostavriti) Veliku Srbiju, nego hoce i veci dio Hrvatske. Moroni, Hrvatska je u vojnom savezu NATO ako Vas oni ne napadnu prvi, opet ide bombardovanje Srbije.
Proevropsku politiku aktuelne i prošle hrvatske vlade nazvao je izdajničkom upitavši se jesu li se hrvatski branitelji borili za novi ulazak Hrvatske u neku asocijaciju. eheheheh pitaju se ljudi koji mozga imaju , objasnite im ,kako to ,zašto to ???
Puno selama iz vjecno bosnjackog Mostara.
bicu ti ja u mamici skutorskoj dok god mognem....samo strpljivo
a kako ce \"bosnjaci\" na baustelu u RH? nema vise rođeni! sad na baustelu u srbiju...
Podrzite treci u BiH pa ce te za 10 godina u Veliku Srbiju kad necete u EU.