Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pod precku !!!
SVAKA ČAST HRVATI.
Popovac sta ce nam cirilica kako ja znam i u srbiji vise latinicu koriste nego cirilicu
Gaetano po kuriru pisi cirilicu ovo je klix
Kod brace ustasa uvjek isto.
doktore, tu znaš uvijek na čemu si
a u BIH vam nece niko skinuti cirilicu
Da vam pravo kazem nezam ni citati ovu glupu cirilicu
Onda ucite maternje pismo, nemojte da sramotite i sebe i nas.
Neobrazovanost i jeste najvece boljka, i neprijatelja moras umno prvo poraziti.
Koji ce *** cirilica u hr nek su skinuli tablu ko jos cita cirilicu
Tako je brate
Op, op, opa, dolazi Evropa
Sto sad hrvati ne ismijavaju politicku situaciju u bosni nazivajuci nas smijurijom od drzave zbog ovakvih i slicnih stvari...jel sad gospodo jasno sto mi ne mozemo naprijed ?
Kritika nije usmjerena prema bih kao državi, već prema nakaradnom ustroju države, a sa čim se i sam slažeš, a RH je oduvijek bila najveći prijatelj i podržavatelj bih, da ne govorimo o stanovnicima RH.
Ja upravo o tome i govorim.nekad moras na zalost osjetiti na svojoj kozi neke stvari da bi mogao druge razumjeti...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Raja nema sta jesti,a bitne su table..koji su to umobolnici,a licno mislim da su hrvati najveci nacionalisti po glavi stanovnika u svijetu.Nevjerovatno koja mrznja vlada u Hrvatskoj,mi u Bosni smo mila majka za njih. Al ovo je ono,baci kost malo narodu retardiranom,skreni ih sa stvarnih problema
Ja sam hrvatski nacionalist, bar tako mislim, i ne vidim tu ništa loše. Naime, volim i preferiram svoje, ali poštujem tuđe. Uvijek ču biti apriori protiv svih oblika srbovanja po mojoj domovini i protiv toga se borimo. Velika je razlika između šovnizma i nacionalizma.
da, to je problem što je partija nakon rata, a pogotovo nakon maspoka sedamdesetih godina uvela embargo na svaki oblik nacionalnog izričaja, mnogi su ljudi preparirani u glavi i dan danas drže da je nacionalizam nešto ekstremno neprihvatljivo sada kada su stvorene jednonacionalne države (izuzev bih), često se može desiti da taj nacionalizam prerasta u nešto ekstremno, no budimo realni, u svakoj državi svijeta ima oko 5% stanovnika ekstremnih desničara i šovinista, a što je kriza veća tj dio društva je i jači
Sad cirilasi uzvracaju udarac