Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da, da, sada sve to lijepo Srbijanci proglasiše "kulturno-historijskim naslijeđem Karađorđevića", tako da isto ne može biti predmet sukcesije prema Sporazumu o pitanjima sukcesije bivše SFRJ, koji je zaključen u Beču 29. juna 2001. godine! Opet doalzi do izražaja, ona od Dobrice Čosića: “Mi Srbi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugog, lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tuđu bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.” Dobrica Ćosić
Dobrica je dobro rekao :)
"Mirno spavajte, rata neće biti..." AI
PRIKAŽI ODGOVORE (65)
čobane, vrati se, ovce tvoje ne mogu bez tebe... :)
Tito je krao al je dao, ovi kradu al ne dadu ;-)
Ovo sto su u Titovu sefu nasli mogu naci u podrumu svakog srednje bitnog politicara u ovoj drzavi! O krupnijim ribama da ne govorim!
Zanimljiva "jednakost" u bivsoj Jugi. Ovo Tito za nekog jarana cuvao ova silna bogatstva, vile i kuce ?
u BiH svaki zamjenik, potpredsjednik, svi predsjednici, ministri, zamjenici ministara, zive ko tito, a i bolje. jel ko njima sta reko?
Podmetli su malo da ne bude nisu nista nasli, uzet ce to oni opet nazad.
Kako ga ova Elizabeta smeka, haman je on nju puk'o... Filipe, Filipe ;)
Ja se nadao da ce biti slicice i albumi fudbalera u njegovom sefu :)
Da slučajno nisu našli Bakirove zlatne kašike? Pošto ih je on očito zagubio i toliko se sekira zbog toga.
niko vise nesuje titu sviga zaboravli koda ga dragi alah nije nidavo
Meni je ipak najjaca misao prvog nam predsjednika,inace velikog vizionara rahmetli Alije Izetbegovica koji je rekao "ZA RAT JE POTREBNO DVOJE"hihihihih.
Imao je on,Imao je narod.......
Nije potreban nikakav spisak! Valjda je normalno ocekivati da nasljednici Karadjordjevica i Brozovi znaju "napamet" sta je njihovo!? To,to,to i to je nase. Ostalo je tudje!
Naseg Titu su svi darivali 'zlatnim polugama'!!!:)Ovo mora da je od Karadzordzevica Pa ja sam zivio u ubjedjenju da su Karadzordzevici sve ponjeli sa sobom u London? Svabe izgleda nisu ni gledala u trezor Narodne banke. Prle i Tihi im razvezali mozak svojim aktivnostima ;).
Našli su svo to blago jer ga čovjek nije na sebe potrošio. Stvorio je dovoljno jak državni aparat koji je mogao platiti sve njegove potrebe i hirove. Ovi današnji su sve to proćerdali i rasprodali i još više uzimaju od naroda. Da otvorite njihov sef nakon, samo bi paučnia bila unutra, jer je novac otišao, ko zna gdje.
Jok eto bit ce bizuterija ...
@com i hoćeš da kažeš da danas niti Mirišeš niti smrdis drug? znaš covijek bez čvrstog stava dobije epitet ljige u nekim situacijama!
...genijalan promašaj :)
@commi slabo masam :-). drug elem ova ti je za danas.nego izgradi neki stav tokom dana možda skupis vise lajkova :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svi cete vi ici na hadz na Dedinje da se poklonite senima bracnih drugova Broz- Josipa i Jovanke,jer dok su oni vladali Jugom svugdje je bio raj /dzenet. a posebno u BiH. Sta danas imate od vasih milih i dragih nacionalno/klerilo partija osim dugih redova pred ambasadama Zapada da bjezite od 'dzehenema''. p.s.-a i kontejneri rade punom parom