Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TREBALIB BI POZVAT TURKE DA VAM TE VLAHINJE OPLDE NAUČILI NIJE MALO 500 GODINA OPLODJIVANJA A MOŽOMI I MI IZ BOSNE VOLE VLAHINJE BALEGIJE BOSANSKE
nema vise Albanaca da oplodjuju Smrdkinje jedino vam preostaje da vas oplodjuju Romi pod uslovom da im platite.....
naravno da je Smrda sve manje, nema vise mojih askera da im popravljaju natalitet !
Stopa prirodnog priraštaja u 2011. pozitivna je samo u sedam opština: Beograd - Grocka, Novi Sad, Sjenica, Novi Pazar - grad, Tutin, Bujanovac i Preševo.. 7 opstina od toga 2 bosnjacke i tri albanske ! a u Novom Sadu zbog Madjara a u Beogradu zbog cigana ! helem, bela kuga Smrde u crno zavija !
pa kak nebi bila smanjena stopa nataliteta kad je predhodna vlada stavila visok PDV NA SVU BEJBI OPREMU.
pa za ovaj slucaj opadanja nataliteta u srbiji je kriva ona predhodna vlada jer je bila digla sve moguce decije stvari i niko se nije hteo usuditi da ima decu zbog toga.
Boze sacuvaj ,kakvi komentari...mrznja se vidi iz aviona,..nedao Bog sa vama vise zivjet...
Prosla vlast je bila zainteresovana samo za sebe!
Kakav odnos bivse vlasti ,takav i rezultat u natalitetu!
Prosla vlast ,sve je ucinila svojim odnosom prema majkama i uopste roditeljima ,da se smanji radjanje!
Turci su ti karali pretke od kojih si i ti nastao,ti si poturica jadan ne bio.
Ste je nabildani homoseksualac ,opet nemas ni za kafe pa lijecis konpleks nize vrijednosti na necijem PC-u posto svoj licni namas !
A u BiH je bolje? Ne daj Boze nikome 100.000 mrtvih i milion raseljenih za 4 godine, kao prvo, a za prirodni prirastaj nema nikakve velike razlike, samo sto nema popisa da se to sve evidentira. BiH nema vise od 3.4 miliona ljudi, nema teoretske sanse. U Srbiji zivi 7,2 miliona, i taj broj je znatno manji nego prije 10 godina, kada je bilo 7,5 miliona. A dodatni problem je i Beogradizacija, Beograd nenormalno raste i ima gotovo 2 miliona ljudi, a ruralni krajevi se prazne. Isti ti krajevi su i nezamislivo siromasniji, pa se ne radja vise od jednog djeteta u velikom broju slucajeva. Nije problem samo u \"sexu\" vec i u ekonomskoj razlici regija drzave, ima tu vise problema za rjsavanje.
Da smanjena je stopa nataliteta, jer vlada Srbije je vodila racuna o svojim interesima, a ne interesima gradjana.Vanzo im je bilo da ima za njihov dzep, a deca su u Srbiji postala Luksuz.Sto je strasno.E zato im se vlada i vladavina raspala.Ovo je jedina istina o tome zasto je natalitet opadao.
Al što Vlado prca gIupe Bošnjake hahaha. :D Ja kretena, do jučer čovjek puca po njima, danas ga postave na čelo javnog preduzeća. :DD