Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vazda sranje iz Srbije ...
dajte ga u RS
Preporucujem ti izucavanje Geografije posto vidim da si neznalica \"srbija je udaljena nekih par hiljda kilometara od bosne\". Znas li s kim P i H granici krele ?
kako su smijesni ovi pacenici koji daju nacionalisticke odgovore. sigurno imaju 10-15 godina debeli,eventualno mrsavi, naocale,ruzni,ne izlaze,nemaju drustvo,a ovdje im se komentari cine \'\'strasni\'\', a uzivo, vjerovatno d.r.k.a. bar 5 puta na po.r.n.i.c.e i osjeca onu poslijed.r.k.o.v.n.u. depresiju 20 minuta i dodje komentarisati ovdje. a ti @alli si gl.u.p.a ko tocak, da si vjernik bar u svojoj vjeri,znala bi da se druge vjere ne vrijedjaju.
Srbija ispod Albanije http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2012&mm=02&dd=28&nav_id=586546 HAHHAHAHHAHHAHHAHHHAHAH
na svu srecu srbija je udaljena nekih par hiljda kilometara od bosne, tako da ovdje nema nikakve opasnosti da nas slicno zlo snadje. spavajte bezbrizno o gradjani; mozemo do mile volje da se sprdamo na tudji racun.
muslimancici ne radujte se tudjoj nesreci sa obzirom u kakvim vi higijenskim uslovima zivite , nece biti nikakvo cudo da i vas ne snadje ista nesreca ! Narocito ovi iz g.u.z.n.og c.r.ijeva imaju onu barustinu od \" rijeke\" Miljacku to je izvor zaraze i pogodno tlo za razmnozavanje ove vrste komaraca, koliko sutra vec mozete imati i vi prve oboljele od groznice Zapadnog Nila ! A para nemate za zaprasivanje , bice veselo !
Y.e.b.e.n levat taj tigar komarac, ne brinite nakon srbijanske krvi več su na putu nazad u Afriku
UBODE GA I OSTAVI... AH JE NEKI :)
ČUJ KOMARAC UGRIZAO::::::::::::::::::???????
dobar primjer - upravo zato sto je jaz izmedju siromasnih i bogatih veliki. imas jako puno vrlo siromasnih i samo nekoliko jako bogatih ljudi. slicno kao u rusiji, samo vise izrazeno.
4C (srbe samo sida spašava)
C MUHA MUHA
sto su muslimani kaznjeni po obrazovanju i standardu ?? nemojte pisati gluposti pa pogledajte samo one sejike sto drze MAN CItY, PSG itd.. sve su to muslimani ljudi imaju kule i gradove i zato su vam komentri glupi,uostalom kakve sada veze imaju vase prepirke sa komarcima :s ccc svaka tema se zavrsi na nacionalizmu
srpsko.....4-s.......-(srbe samo-stid spasava)......!
Dabogda nestali sa planete ta svrbadija
komentari su glupi do bola. KAznit ce i vas za ovoliku mrznju, pa sta.