Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fazon je sto nijedna svinja nije oboljela od ove svinjske gripe. ocigledno da je virus stvorit u labaratoriju.
nije fol kolika je doza smrtnosti u ovom naletu nove gripe, fol je da moze vrlo lako mutirati u puno smrtonosniji oblik (otporniji na antibiotike i tamiflu)...za sada nije toliko opasno, ali ako mutira u drugom naletu (ko sto je bilo sa \"spanskom gripom\") moglo bi biti puno vise smrtnih slucajeva jer se puno brze siri sada nego prije (prokleti avioni) 90 godina....
dabogda je u srbi svi dobili
ma ta je gripa bila kod nas u januaru/februaru samo nismo znali da se tako zove:P ni ona nije uspjela u bosni... no sikiriki:)
samo furaju ljude da se nesto strasno desava oko nas pa imal na svijetu lijepote naravno da ima ali ona nije zanimljiva i ne mozes na lijep nacin da vladas ljudima samo strahommm ....
ma misle da mogu zastrasiti bosancerose sa ovom gripom ... je..la vam gripa mater svinje jedne
Ja necu moci spavati od brige veceras. Znatel\' koliko je ljudi dosad umrlo od svinjske gripe? 348. U citavom svijetu. 71000 zarazenih - dosad. Opet - u citavom svijetu. Znatel\' koliko godisnje umre od obicne gripe? Preko 32000 u citavom svijetu. Ja sam daleko zabrinutiji da mi ne padne klavir ili nakovanj na glavu dok hodam ulicom, nego li da cu fasovati svinjsku gripu i onda jos imati tu srecu da umrem od iste.