Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i tata ti je kozoyeb, sta ste vi imali drugo i kresat\' osim tih jadnih koza, po tim krsevima tamo, osim tih jadnih koza
a gdje ti to kao zivis bjednice da nije bilo rata i humanitarne, jos bi ste kenjali oko kuca i dupe brisali kamenjem
Novinarce, koliko je skola daleko od tebe?
naš dijamant na treningu City-a.....hvala A--llahu dragom što nam pokloni ovakvog čovjeka i igrača!!! http://www.youtube.com/w atch?v=WH9u2y3BaLs&featu re=fvwrel
Jeb.biga on je mene pogledao na jedan provokativan nacin a ja ne volim kad me neko gleda... Nakon prvog metka ja sam i dalje isao prema njemu... Tu sam mu rekao \"nabit cu ti tu utoku u du.pe i to\"... Pogledajte na Utuube odvaljen video o MIHAJLU DIVCU,bokseru s Bezanije i vodji istoimenog klana koji prica o svom susretu s Lukom Bojovicem:-)
Gdje god pise o srbima, pise se u losem kontekstu. Ispitati proslost ovih srpskih kriminalaca, mozda su i ratni zlocinci! Srbi su njaveci kriminalci i u*bice u Evropi i takve ih hoce EU-a integrisati, buahahahaha.!!!!!!!
srbijanci? zar nisu srbi?
lažni CRO, bosnjace,ne rise,bolje biti Srbin nego usrani kozoyebacki muslić koji živi u rezervatu
@Novinarce, to je ispravno samo kod nepismenih maslemana
srbi su sljam i pogan od naroda, hvala Bogu da nepripadam tom sljamu od naroda.
Treba ga isporučiti nama mi ćemo ga tretirati kako mi to radimo sa našim junacima (uz pečenje i rakiju). Stan u Španiji treba zadržati jer će se oni brzo vratiti kao i ostali .
Ispravno je ČETVERICA - jao danas svako je novinar omg!