Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EH a@ evo ti ga 22 ,neduzni kazes papak sa kokardama na celu nema neduznog vojnika sve same ubice ,pametan bio Jurisic pa ih na pocetku sredio da nije ko zna sta nam bi donijela ta tvoja neduzna vojska mamu ti nabijem fasisticku ....ili vam bio san napraviti jos jednu Srebrenicu a niste uspjeli.preko Drine vam je mjesto i nigdje vise smrdi ..SIKTER STOKO!!!!!
Stvarno je trebalo biti odvaljen u mozak da iz cista mira napravis takav masakr nad potpuno neduznim ljudima!!! Ma koliko vi lagali sad, zna se kako je bilo, iz cista mira, na pravdi Boga, sram vas i stid bilo!!! Sve je to bilo sracunato i najmerno, koji je to samo umobolnik koji je mogao to narediti, taj je izazvao kasnije stradanje svojih sunarodnika takvim cinom, sasvim sigurno. stoka umobolna!!! Svako ko stiti jednog takvog, nek se upita kakve je posljedice izazvao jedan takav cin! Budale!!!
Tuzla je 15 maja 1992 odbranjena od srbo-crnogorskog fasistickog agresora,mjesecima su prolazili kroz Tuzlu na proputovanju u Hrvatsku i tamo cinili zlocine a po Tuzli gadjali rafalno po Dzamijskim munarama,i kada su skontali da bi mogli i Tuzlu lagano okupirati tada su ga dobro popusili jer smo se hvalaBogu i mi dobro spremili,to nije bio nikakav zlocin nego bitka TO i jedinice mupa protiv srbo-crnogorskog-cetnickog-fasistickog agresora,to sto su ga dobro popusili i sada pokusavaju prikazati kao zlocin je njihov problem....a nas Tuzlak Ilija Jurisic ni kriv ni duzan truhne u beogradsko zatvoru a milo nam rukovodstvo poduzima nista u vezi toga !!! FUUJJJ ZIVJELA POBJEDA PROTIV NAJGORE STOKE NA SVJETU