Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba organizovati neku pomoć u narednim anima iz BiH. Još uvijek se sjećam njihove pomoći Bosancima 2014. godine, bar su tako portali prenosili, govorili su nešto u fazonu: "Nismo zaboravili pomoć iz Bosne za vrijeme velikog zemljotresa:"
Tragedija , saučešće.
Nije mi jasno kako da je ovoliko ljudi stradalo pa nije zemljotres u pitanju..Ako vidis da je nevrijeme budes u kuci sklonis se..Saucesce porodicama..
Niko od nas nije spreman za ovakve elementarne nepogode iz razloga sto se prije nisu desavale u ovolikim razmjerama
tragedija.. veliki gubitak zivota... saucesce porodicama stradalih
Pozdrav i podrška braći Makedoncima. Držite se, sa vama smo u mislima. Nadam se da će im se ponuditi pomoć ako ništa bar u spasilačkim ekipama OS BiH.