Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da mu pozelim sretan put, i da stigne ziv i zdrav :D
Ne zaboravite mu ponjeti pelene ! SIKTER
treba da znate i upamtite da je najveca b.a.g.r.a , s.lj.a.m i izdajice srpstva ( najvece s.v.i.nj.e ) prebegla u muslimansku veru . ako i neka su, za bolje i nisu. a onda su se isti ti, novopeceni muslimani izjasnjavali kao hrvati samo iz koristi u zelji da budu nesto vise ali od blata i o.b.o.r.a nisu odmakli.
ode kurcic na put, nebi svijeta vidio da mu nije Haga
se.re.m vam se na poto.care
Haj ti fino lucaj pa cemo idemo pa-pa:D
sprem\'te se sprem\'te c-e-t-n-i-c-i, silnog ce SRANJA da bude....
DODIK SUTI ! !
pobjednik VIP survivera je Goran Hadzic :)
EE moj Ratko primi.ces ga gla.tko :D
pa komšije ako vam ga je toliko žao, što ste ga i sad predali. Idite do kraja pa nek vas opet bombarduju, ionako za drugo ne znate
Sad ce njega Dabic izlijeciti mokracom.
kakimo kod ratka. SMRDI SMRDI, UŽASNO SMRDI!
treba ga hraniti hranom iz FAN FERHATOVIĆ-a!
djenerale srdno usrani!!!! :-) btw. srbi smrde..
Ko ce sad ocistiti celiju? Sve je ukakio, jadnik...
Ovo je najvece ponizenje u istori srpskoga naroda, najveci (heroj) srbin izdat od srpskoga naroda. Godinama se krio, kako od Haskog suda tako od svojih vijernih srba. Patio se sa svimi svacim, tako da je veliki srbin (Mladic) morao i na gradzevini kao pomocni radnik da radi da bi prezivio. A eto sad se mora kriti vrijeme izrucenja, ili oprostaj od Srbije i srpskoga naroda, tuzno. Kao nedaju ga srbi, mogao bi neki od njh da cak i zaplace. Svaki protest je velika bruka i sramota velikih srba. Veliki srbi budite sretni sto ide u Hag, jer ga on i spasava od vas i svih patnj... Za nas muslimane ovo vise nista i ne prestavlja.