Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto ispade u bosni nam je nesto bolje...
I, prije nego mi ovi kvazi-liberali i iskompleksirane ličnosti krenu držat predavanje o ljudskim pravima i slobodama, urođenim defektima i sl., da odmah od istih zatražim i dokaz za tvrdnju da je homoseksualno ponašanje urođeno, iliti dokaz za postojanje tzv. homoseksualnog gena (koji, btw, ne postoji ili ga nauka još nije otkrila). Dakle medijska propaganda tipa mi nazadni vi napredni mi ne treba, samo jasan i nedvosmislen dokaz. Hvala.
Brat brata,za prangiju hvata, kako bi mu frkno, direktno u p.rkno.
@ @ljudina: Ali poređenje sa životinjama vam itekako odgovara kad recimo uzimate primjere homoseksualnih pingvina. Tad su inteligentna bića, ha?
... nije poželjno bez maziva, dobro dođe vazelin, a ako ga nema, može poslužiti i klasično suncokretovo ulje za podmazivanje bulje...
O.djebi
Komentar pocinjes suvislo, argumentom, a onda i ti uprskas stvar predrasudama prema \"tamo arapskim zemljama\". Otkud takvi stavovi, od Wildersa, imitiras Eichmanna ili si samo tako rodjen - sovinist. Valjda cemo braniti prava ljudi - neovisno o seksualnoj orijentaciji, etnickoj ili vjerskoj pripadnosti, porijeklu ovome ili onome... Ili si samo mozda motherfucker. Doslovce.
Sex sa zivotinjama je zabranjen iz razloga zato sto zivotinje nisu inteligentna bica i nemaju volju da odlucuju s kim ce se ebati.Pa zar sex sa zivotinjama nije dopusten tamo u arapskim zemljama? A ko je rekao da je sex sa majom ili sestrom zabranjen.? Slobodno pocni necemo ti braniti...hehe...ne pravi se pametan.
U cemu je razlika? Mozete napisati i da su ugrozeni samo invalidi. I ovi drugi su isto invalidi, samo sto su invalidi u mozgu.
Sramota. Mislim ti homovi sto su ugrozeni. No sta je sa ljudima koji imaju seksualne sklonosti prema kozama i ovcama, mozda i kravama, jel, gdje su njihova prava, oni su takvi rodjeni i imaju pravo da izadju iz ormara. Sta je sa sinovima koji vole svoje majke ali na drugi nacin, ili mozda sestre? Nek i oni izadju iz ormara. Ili sve ili nista, dokle vise, pede... pardon homoseksualci sva prava dobise a ove ostale jadne kategorije nista. Ah demokratije i gutavih prava.
u čemu je problem? oduvijek smo znali da smo mi najzaostaliji. eto, čak nas i tradicionalno konzervativni crnogorci šiju po tolerantnosti. kod nas toliko procenat (53%) vjerovatno smatra da bi \"p.e.d.e.r.i\" i po zakonu MORALI biti proganjani, a nešto manji broj se odlučuje da primijeni šerijatski demokratski dijalog - šaku u oko, čizmu među noge, glavu u nos, a kad žrtva padne, slijedi čuveno \"cipelarenje\". po vama će krenuti da pljuju samo zato što ste PRENIJELI ovaj tekst, a ne dao bog da se neki h.om.os.ek.sua.lac pojavi na ulici, ne bi stigao do drugog dijela grada.
Znaci da homoseksualne osobe sa invaliditetom nemaju sanse za opstanak...