Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno, tu Srbadiju bi trebalo protjerati sa ove Planete!
Jedan peder manje
sad ce ih biti pretuceno vise... pogotovo ako organiziraju proteste . srbija ne tolerise gejeve .
Eto, sad pogledajte ovaj slucaj, i pogledajte komentare... pa onda vidite zasto parade, ko su mrzitelji i nasilnici, i pravi vjernici i "ljudi".
Od'jebi.
Neko ko kaze da su homoseksualci bolesni, da ih treba prebiti na mrtvo ime trazi ljubav i toleranciju. That's sweet. Treba tebe, i sve takve rezati na male komadice i hraniti ove gladne psine po gradu. Uradili bi dobro djelo...
Ruke vam se pozlatile :)
Ostavite ljude na miru
Dok se ne pronadje lek za nastrane pedercine, jedini lek je batina. U Srbiji toga leka za pedercine ima na svakom cosku. ;)
Dornauszieher Tvoje dijete ako se rodi kao homoseksualac, to njegovo pravo, njegov život, nikoga time ne ugrožava i ti nemaš pravo da nekoga ugrožavaš. Praksa je pokazala je upravo pripadnici lgbtqa populacije nisu skloni nasilju, dakle nikoga ne ugrožavaju, za razliku od takvih huligana kao ti. Homofobija se liječi. :)
tako ce i merkelova zavrsti ako nastavi pakt sa njima,sa zaostalom civilizacijom se ne moze,oni samo znaju za kamen,sjekira,terges,koplje i itd.
Strašno. Sankcionistati huligane odgovorne za ove varvarske aktivnosti! Stop tolitarizmu! Sutra će VAŠE dijete biti pretučeno jer je razmišljalo ili oblačilo se 'drugačije'!
A ŠTO OČEKIVATI OD DIVLJAKA, NEZNAM ŠTO CIVILIZOVANI EVROPLJANI UOPŠTE DOLAZE U SMRDIJU
zato sto su kulturniji od muslimana i zato sto je beograd velegrad za ono prkno od vase metropole zvane sarajevo
A vidi ko se javlja... za lajk bi se posr'o na Srbiju.