Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vojvodo !Nista te nesmije pokolebati ! Nego samo pametno mudro,sigurno i napred\"sobzirom da uopste nista lose nisi rekao nego samo ;TO;da svako za svoj istaknuti i veoma dobar ,trud i rad \"mora svakako biti odlikovan i nagradjen \"Nobelovom \"nagradom i da u tome nesmije biti zanemaren ni predsednik! Bog -te blagoslovio !Pozdrav iz \"REPUBLIKE SRPSKE!
\"bosnjakoidi\" , stvarno ste totalno poidiotizovali...
Nazivati ovog divljaka \"kontroverznim\" ne opisuje baš najbolje jednog psihopatu, nasilnika i fašistu kakav je Vučinić. A ovo \"osuđen\" je za smejati se (ili plakati) - na šta su ga to pa osudili? Šest meseci uslovno? A sledeći put kad se nađe na sudu, pustiće ga jer je u međuvremenu postao još porodičniji čovek? Bruka.
Za ovakve zlocince Tito je imao dva mjesta podzemno-Duboko dva metra i dobro skriveno i nadzemno-Goli Otok. Steta je te je zadnjih desetak godina postao senilan pa su zlocinci zauzeli vlast i nije uspio da ih pocisti... Sta je..Mislim na sve pa i na Aliju Izetbegovica.. Sada sam neke razocarao...
vid mu glave,,ona sa gulasha