Hiljade ljudi odalo počast
0
U Beogradu održana "Šetnja za Zorana"
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slijedimo viziju! Zoki, falis nam...
Veliki covjek, nek mu je pokoj dusi.
setnja je zdrava. pa ma kojim povodom bila.
Ti beljinac možeš čašćavati samo krmaču u oboru
Da me pogresno ne razumete i vi koji ste potrcali braniti srpstvo i mene tim bolesnim i sramotnim poklicima srpstva i vojnicke casti upucene zenama i nevinim zrtvama. Ucutite i vi iz pijeteta, vasi su ga prijatelji i idoli i ubili i nemate nikakvog se prava oglasavati. Zoran je rodjen u Bosni ali se stideo za zivota onoga sto ste cinili u ime srpstva.
pretjero si brate, ispade sad da samo srbi ne valjaju, eto mi muslimani i nase \"vodje\" nemaju falsa, de se malo smiri i skontaj gdje i kako zivis i ko nas je doveo na ovaj nivo. Cool down please! Mi nemamo niti cemo ubrzo imati ni blizu frajera kakav je bio gosp. Đinđic, zato kapa dole i laka zemlja.
srbija stvarno ima za kime da zali!!!
AHAHAHAAA DA NECES TI MOZDA IZ SVEDSKE DA DODJES DA DIZES SANDZE?. AHAHHAHAAAAAA E MUJO SANJAJ MAJKU KAKO TI VRISTI OD UZIVANJA DOK SMO JE CASCAVALI!
Vojislav Seselj ga i dan danas smatra \"mafijasem\", a Seselja ocekuju uskoro u Srbiji! Kada im se \"veliki patriota i srbenda\" vrati, neka se pozdrave sa dijelovima zemlje (Sandzakom i Vojvodinom)!
PA NIJE VALJDA PODLEGLA BOLESTIMA! E JES TI MAJKA UDARNICKI RADILA,ZNALA JE I CETU CELU U DANU DA UGOSTI! NIJE NI CUDO STO JE DOBILE TE SILNE POLNE BOLESTI! A I IZGLEDA OSTAVILO TRAGA NA POTOMSTVU A?:)))) M.A.T/ER.ICUU JE MUCENICA IZGUBILA DA BI SOYMINU ISLAMSKU ISHRANILA! BOLJE KUPUS DA JE RODILA!
Serviani-sluge Vatikana i,Osmanlija i njemacke... najnoviji i najgnusniji primjer serviansko-sluganijskog mitsko-plagijatorskog samoobmanivanja jeste cinjenica da su zvanicno,u parlamentu,proglasili c.h.e.t.n.i.k.e \"antifasistima\",a c.h.e.t.n.ic.i tokom cijelog rata revnosno saradjivali sa Nijemcima,nekoliko primjera: c.he.t.n.i.c.k.i v.o.j.v.o.d.a P.a.v.l.e D.j.u.r.i.s.i.c je krajem 1944 godine odlikovan direktno od strane A.d.o.l.f.a H.i.t.le.r.a \"z.e.l.j.e.z.n.i.m k.r.s.t.o.m\" za uspjesnu vojnu saradnju sa Nijemcima
I upravo ovakve genocidase podrzava Tadic u zelji da unisti Bosnu! Zbog toga se Zoran Dzindzic sada okrece u grobu,jer mu takvi ko fol setaju i \"zale ga\" a u stvari su isti kao oni protiv kojih se borio i koji su ga na kraju i ubili. Ubili su kasnije i anu Lind u Svedskoj jer mu je davala podrsku
Evo tipicne Serviansko-sluganijsko-vlaske kulture i rijecnika! Blagodarim!Inace to je \"intelekt\" i \"kultura\" Bosanskih takozvanih \"Serviana\" odnosno Vlaha jer su medju njima samo oko 20% pravoslavni Bosnjaci i oni su malo kulturniji ali se ne vide od ovih \"intelektualaca\" - ljubitelja bele tehnike,pljacke i silovanja
@Jovan Odakle tebi Jovane moral da se uopste javljas iz zemlje koja krije najveceg ratnog zlocinca poslije hitlera,a taj se zove ratko mladic! Zna dobro Tadic gdje je i gje vecerava i u koju kafanu izlazi! Sramota je podrzavati servianske trabantye koji negiraju genocid u Bosni! Toliko o tvojim i vasim \"intelektualnim\" kapacitetima!
Odakle inspiracija ovim likovima poput YU Star-a da sa ovoliko oholosti,a bez ikakvog poznavanja raspolozenja u Srbiji iznosi ovakve gluposti pa sve potkrepljeno procentima...danas je tuzan dan, nemam snage da se obrushavam..a imao bih mnogo razloga zbog ovakvih podintelektualnih tipova