Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislite imovinu koju je njen suprug zlocinac oplackao u BiH! Jos jedan dokaz da je pravda spora ALI ipak dostizna. Nadam se da u srbijanskim zatvorima ima \"nadarenih\" crcuga koji ce joj \"uljepsat\" boravak u zatvorskim celijama.
Haram doslo i haram ce otici
Ja licno bih joj volio dati da mi ga p...........usi....
Vas je njen suprug onako mazio i pazio, a vi mu ovako vracate. Sve najruznije o njegovoj zeni. Sram vas bilo.
Najljigavija zena na cijelom balkanu. Ta ima vise lica nego sto ima gaca!!!
\"Ja ne mogu protiv druga svog\" , nije li tako bilo Svetlana?
\"A secas li se lepi grome moj, nekada je tlo pod nama pucalo\"...
DOJDI CECO KOD MENE,TREBAŠ MI NEKOLIKO KRMAČA OSEMENITI ČUO SAM DA SI ZA TO OBUČENA
nema zebavanja sa policijom srbije..dacic ipak radi svoj posao kako treba..zmaeram mu dosa stvari ali u odnosu na prethodnike ovo je extra!!
treba se ovoj pjevaljci suditi za mnogo gore stvari od ovoga.. hah cuj nema zasticenih,a to sto je sve ove godine zivjela od onoga sto je njen muz pokrao u ratu,to je nebitno, fuj! da Bog da dobila dozivotnu s mucenjem gratis!
Kokainska dro-lja......sad ce njoj Laktasenko dati vilu u BL......on je ionako ljubitelj ratnih zlocinaca i njihovih rospija !!!!! SIKTER
zar je ova vlaska fufara jos ziva..??
18. - ti
Kako bi te u usta !
Ja, kao Srpkinja, bih voljela vidjeti ovu pjevaljku iz Žitorađa iza rešetaka. Ona seljančica je našla da nam prosipa kulturu i ideale, pa zbog tebe takve i tvog muža monstruma ste otjerali one koji su godinama zarađivali, stvarai i bili jedina i realna elita na ovim prostorima. Ceco, mjesto ti je u blatu, odakle si i došla.
@Mirza Pravda jeste spora i dostižna, ali to ne važi i za BiH.
Nije kriva kriv je dodik i dva hadezeja