Nacionalistički ispad navijača
21
Transparent s likom Ratka Mladića na utakmici Partizana
Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma, sta se palite? Takvi su, ne kriju se, dobro nam ne zele, ali javno, glasno to pokazuje, tako da znamo odakle dolazi zlo i prijetnja. Samo se cuvati, ne vjerovati im nikada i biti na oprezu. Upamtit da se nikada nece promijeniti (Kosovska bitka ih drzi od 1389). Radjaju se i rastu u nacionalistickom miljeu, a tome nema lijeka.
Sve to treba pohapsiti policija redom i dovesti ih kod nas da rade (kopaju) na koridoru 5C.
Sve je to nausena, nabildana i istetovirana balavurdija kojima bih ja pustila Mladica da ga povedu kuc! Da je neko moj idol ja bih njegovu sliku drzala kuci na svim mogucim zidovima! Sve je ovo zadojeno necistom pricom koju je samo Tito znao sprijeciti.
SRCE PLUĆA
E da jos nesto.Kada pricamo o genocidu mi makar nismo ub.ij.ali svoj narod po sarajevu kao VI.Hala
ZIVJEO NAS HE.ROJ.Da nije bilo njega ovi Mu.hame.do.vi bo.mba.si i ca.k.ijasi bih nas eb.al...u su,pa,k.
Zao mi je sto se moram spustiti na ovaj nivo ali ovi jedino razumiju ovaj jezik Srce,jetra,pluca Zivjela zuta kuca
Treba zvati bracu Turke da ih j.e.b.u jos 500 godina!
KOBILIĆU Slavite vi moj h u r a c Sudija uzeli su mi kapu.Cotava krivousta gnjida FUJ
Za sve nacionaliste ima samo jedan lijek. Metak u čelo.
@opet Biće tebi opet CNN-a. I šta je sporno u tome što slavimo našeg generala? Da ne bi trebao slaviti Murata?
niste možda očekivali da stave sliku b.alije i.zmetbegovića
TAKO JE BRACO ! SRBIN SE NAKON 500 GODINA KRSTI, A GDJE SU NASI BOGUMILI ?! GROBARI SARAJEVO - WEST ! samo rokajte u ime crno-belih ! za njih zivimo !
To se nas ne tice. U srbiji radite sta hocete. A to sto ga pokazujete turcima boli nas briga. Vi ste svakako zbunjen narod. Slicniji ste njima nego mi u BiH.
Bice rata opet srbadijo kukavicka, nece onda biti JNA a kod nas ce da bude momaka spremnih da ginu za islam ko nikad prije, sad nas ima 6 puta vise nego 93, i 6 puta zesce da se bore. Ganjat cem vas do turske ako treba. Vidjet cete tada kako se ratuje kad se braca ujedine, a do tad velicajte tu svoju kukavicu mladica
P A P A K O S T A J E P A P A K
DOBRO DOSLI U SELO BEOGRAD