Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozete komentarisati sto hocete ali Hrv je godinama ispred nas u svemu... Kod njih barem padaju ostavke , kod nas 20 godina jedni te isti , iz zatvora u parlament pa opet malo u zatvor i sve u krug. Kad se pojavi afera budu 2-3 naslovnice i opet po starom nikom nista...
pa sto ih birate? ne zivite u diktaturi.
Bravo za komentare. Slazem se u potpunosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jedan krpelj manje ... Ajde sad svi ostali za Crnimmarkom ...
......i ovo je dokaz da je hr napredovala u demokratizaciji u političkim odnosima i to je više nego dobro..... ....što će se desiti dalje.... tko zna, najvjerovatnije novi izbori ..... a ti novi izbori će samo preslikati sadašnje stanje u novom obliku, gdje će sdp imati nešto više zastupnika od hdz-a i vjerovatno će napraviti ovako sličnu, nestabilnu vladu.............
kara marko kara dzordze a karo bi i ja
NAjveća je provala na ovim prsotorima endemske korupcije od propasti rimskog carstva je konačna izjava nekih čimbenika: Recimo ne Oreškoviću i novim ozborima ? Ko će ih plaćat ? NAravno ti dušebrižnici se ne upitaše a ko je plaćao ovakvu vladavinu HDZa, za koju je cijena vanrednih izbora prava sitnica. OVo treba odmah uvesti i u ovu janu propalu državu BiH. AKo je država uopšte ! JA je shvatam samo kao adresu UZIMATELJA KREDITA MMFa koji su već narasli na 11 Milijardi KM a koje treba VRAĆAT !
NEKO OVU DRŽAVU izgleda kao shvaća : EVO UZIMAĆU KREDITE ZA SOCIJALNI MIR koji mene držu u sedlu, a vi se za POSAO SNALAZITE !! STRAVIČNO !!!
papa franjo & eu vs. hdz & kaptol - pobjeda prvih nokautom.
Ma hajde ko neka informacija .Koji je to slijepac .
Kara marko? Ne kara vise.
Kakav je državnik bio Josip Broz. DRŽAVNIK. Toga više nema na Balkanu.
Aha bjezite noge guzica vas pokaki.