Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fucking biach
niije to bosna da se zastitar zaposljava na osnovu fizickog izgleda. pisete komentare tek da nesto naskrabate.
Pa općepoznato je da danas umjesto pravih diplomiranih novinarki uglavnom zapošljavaju nepismene krmače, koje nemaju osnovne kulture da napišu pošten članak, koji ne vrvi kopanjem po tuđem smeću i tračevima s dna kace, već nemaju ni dovoljno mozga da poštuju osnovne i elementarne propise koje bi kao osobe koje obavljaju novinarski posao trebale poštovati. Mislim, to je premijerka. Nije to neki celebrity, već jedna od najbitnijih osoba u državi i dužnost njenih zaštitara (koji nisu tamo neki lijevi privatni security, već državni organi zaštite) je da je štite, pa makar i životom. E sad kad dođe jedna novinarska krmača, koja želi svoju krmeću njušku da nazor ubaci tamo gdje po zakonu i propisima nikako ne smije, ne samo da je treba oboriti na pod, već joj i nogom ugazati krmeću facu, kad već ne zna elementarnu kulturu i propise
Skandal . . . . . . . a da je uspjela proci i nabiti kameru premijerki u nos onda bi bila senzacija !!!! Imate zute trakice i gospodu u odijelima sa bubicamau uhu koji ce vam reci dokle mozete i postujte to !!!!!
Najbolje je da je prekinula protokol i namazala ti snitu ajvara da se okrepis... i ovi novinari su bas stoka postali
To, je samo odraz,kulture i civilizacije-i samo se na tay nachi ulazi u EZ-u!!!Pozdrav iz\"REPUBLIKE SRPSKE\"
TO SE SMILJKU SAGOLJU NE BI NIKADA DOGODILO.
samo gazi novinare!!!!!
tjelohranitelje ili zastitare je Bog podario sa misicima ali im je vecini mozak potpuno beskoristan i neupotrebljiv.
POPUSITE MI I VI I NOVINARKA A JADRANKU DEFINITIVNO NA KITU NABIJAM
isssa ti danas svaka budala fotograf i novinar, di je ova pokvarena prošo rok trajanja sardina, diplomirala baš me zanima?
@???-ne obavlja ga on dobro-da ga obavlja znao bi da fotoreporter nece napasti Kosorku!On je debil teski,sirovina koji nema ni osnovnu skolu(ali ima misice!)Zao mi ove fotoreporterke samo i nikoga vise(jos ako je polomila opremu u iznosu 15000 KM?)..... :( Poenta je da su zastitari teske sirovine!!!!!!!!
I ovi krelci svašta prenose. Skandal k. moj skandal.
Skandal!!? I sta sad? Pa glupi novinaru, i tjelohranjtelj je obavljao svoj profesionalni zadatak kao i novinarka. Samo ga on izgleda bolje obavlja!