Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Živjelo crveno Sarajevo! Živjela Socijalistička republika Bosna i Hercegovina! Živjelo radničko samoupravljanje! Živio veliki Maršal Tito!
Nacionalistui su isti bez obzira u kojoj zemlji bili: Obične muhe i bez glave i bez mozga! Smeta im što Tito u Zagrebu ima lijepi trg u samom centru, a trg S.ranje Otuđmana (novi hrvatski izraz za krađu i pljačku = otuđmaniti) malo manje u centru. Valjda je to neki znak da je J.B. Tito ipak daleko veća povjesna ličnost čovjeka koji je uništio jedinu nadu našeg normalnog života - Jugoslaviju.
@ampaPAk@ glup si ko stup!! al bas si glup!!
steta trebo bi se zvat --trg franje tudjmana ha ja ---
Već sam bio na grobu od našeg Ante... Ne pričam o Markoviću nego bio sam na tom zlatnom grobu u Madridu...
Da... donio Istru a uzeo cijelu Bosnu i Hercegovinu i Srijem. Nek prebaci taj trg na Goli Otok, tamo mu je mjesto. Josip Broz nema veze s Hrvatskom, njegova država više ne postoji.
počela crvena banda koja je lažirala izbore podhebavat sve isto ko i kod nas neće te dugo
Bolje razumim sada tvoju frustraciju.
Taj \" najveci zlotvor hrvatskog naroda \" donio je danasnjoj Hrvatskoj , Istru i Dalmaciju . A evo kako je Zagreb ispratio svog najveceg zlotvora : http://www.youtube.com/watch?v=NKSabQlI1YQ
nek mi imamo ulicu azize sacirbegovic.. missim, ko je ta zena?
Svaka cast, ako mi ne zelimo nase znacajne historijske licnosti da cijenimo i postujemo....ima ko zna i hoce!!! Jako objektivan stav SDP-a pa cak i HDZ-a....mi mozemo o tome samo sanjati...na zalost :-(