Nova teorija iz Srbije
5
Tito je umro kao musliman?
Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koja glupost,tito je bio obrazovan covjek i to je sve
ma ovi iz smrdske samo pokusavaju da ukaljaju najveceg vodju slavena svih vremena da je Tito bio vjernik nikad ne bi bilo bratstva i jedinstva
bio je tako dobar da ga sad svi buje na svakom koraku..najveci neprijatelj bosnjaka
ma ajd bar je umro ko cojk..
http://www.slobodnajugoslavija.com/biografija.html
muslimansko islamski fudamentalisti jutros pobili 35 ljudi u moskvi. zasto nema clanka o tome, a ima o blesavom komunistickom tebilu titi. ta suuppccina je baliyjama dalao teroristicko muslimansku vjeroispovijest.
za zabolio me kura\'c. krscani ne shvacaju bibliju u onom smislu kako vi shvacate kura\'_. biblija je lijepa zbirka pricica, anegdota i pomalo preuvelicane povijesti zidova. ne uzimamo sve zdravo za gotovo kao vi, pa pravite probleme u svijetu!
- Vidjećete kad bude sahranjen. Biće samo ime i prezime, godina rođenja i godina smrti, jer tako se muslimani sahranjuju...\" Otkad ovo? otkad ovo, svi veliki muslimani, svima drago, vako nako, a veze nemate i tito ima Šestar i slovo G u sredini istog na spomeniku, ne serite bezveze
Jarane ti samo neke parole uzvikujes ba...idi ba ispred vlade pa se tamo zali....
Kao i uvjek glupost iz Srbije. Oni na ovaj nacin hoce da difarmiraju starog predsednika, sa ciljem da se Srbi od njega odvrate. Mjesto da mu Srbija buda najzahvalnija, zato sto je u njegovo vrijeme postala najrazvijenia Republika Juge. Beograd kao glavni grad i da nepomenem. Komunista bio musliman....ma boli me ona stvar, iako je bio pravoslavac. Pricajte vi te nebuloze u Izraelu. Vijecito zivio Tito i Bratstvo i Jedinstvo. - Eto kakav sam ja Bosanac/Bosnjak nacionalista:-))
pavle djurisic znate li ko je i sta je? sta je taj radio zajedno sa h*tlerom i ce*nicima hiljadama i hiljadama crnogorcima, bosnjacima, partizanima? i h*tler mu je licno dao orden u njemackoj za zahvalnost? ucite , ucite i ucite!!!!
I DA JE PRESO TITO NA ISLAM TO JE NJEGOVA LICNA STVAR! SKONCENTRISAT SE BOSNOHERCEGOVCI NA ZAVJERU, MANIPULACIJU I AGRESIJU SR*IJE NAD BOSNOM I HERCEGOVINOM! OVO JE MANIPULACIJA i DIVERZIJA SR*IJE SA SKRECANJA PAZNJE SVE STO ONA RADI U POZADINI BOSNI I HERCEGOVINI I NE USVAJANJU REZOLUCIJE SRBIJE O GENOCIDU BOSNJAKA U SREBRENICI! NE SPAVAJ BOSNJO i BOSNO I HERCEGOVINO!
TREBA POD HITNO U SRAJEVU JEDNA KONFERENCIJA I DEBATA O BOSANSKOHERCEGOVACKIM STECCIMA I DA SE ZAUVIJEK OBJASNI I RAZJASNI KO JE NAPRAVIO I OSTAVIO STECKE PO SVIM TERITORIJAMA BOSNE I HERCEGOVINE! NECE NAM VALJDA KOLONIZATOR SRBIJA PISAT I KRAST ISTORIJU!!! PROBUDI SE BOSNJO, OVO SE VAZI PROSLOSTI TVOJIH PRADJEDOVA, SADASNJOSTI KO I BUDUCNOSTI BIH-E , JER AKO TI SRBI DANAS UKRADU I PRISVOJE TVOJU ISTORIJU PRADJEDOVA SUTRA I ZA BUDUCE GENERACIJE CE BIT KASNO!!! IMA LI BOSNA I HERCEGOVINA MINISTRA KULTURE??? AKO GA IMA CEMU ON SLUZI I ZASTA JE PLACEN?
Opšte je poznato da je još Ramzes čitao Kuran pred spavanje a i Aleksandar Veliki je od Aristotela dobio jedan na poklon, s tim što se on nije htio odreći Isusa čijoj vjeri ga je privoleo Sokrat, mada se za Sokrata pouzdano zna da je bio musliman pre nego što se ujmešao među Luterove protestante.
I DA JE PRESO TITO NA ISLAM TO JE NJEGOVA LICNA STVAR! SKONCENTRISAT SE BOSNOHERCEGOVCI NA ZAVJERU, MANIPULACIJU I AGRESIJU SR*IJE NAD BOSNOM I HERCEGOVINOM! OVO JE MANIPULACIJA i DIVERZIJA SR*IJE SA SKRECANJA PAZNJE SVE STO ONA RADI U POZADINI BOSNI I HERCEGOVINI I NE USVAJANJU REZOLUCIJE SRBIJE O GENOCIDU BOSNJAKA U SREBRENICI! NE SPAVAJ BOSNJO!