Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Albanija je zapad poodavno za nas....dozivio....
Najveca je glupost dati nekome da sam sebi odredjuje kolika ce mu plata biti. Normalno da ce vecina nastojati da bude sto veca. Zasto plata parlamentaraca ne bi bila recimo dupla prosjecna plata u FBiH i sl? Onda neka se trude da svima povecaju plate kako bi i njima bila visa.
realno ali oni imaju djecu u inostranstvu na skolovanju, oni imaju kuce od po 500 m2 i 2-3 vikednice na 4 strane svijeta. oni moraju placati odrzavanje svega toga. oni imaju zene koje su navikle na zivot na luksuznoj nozi, oni imaju ljubavnice i moraju da cesto putuju, poslovno ili "poslovno", oni imaju kredite, oni moraju dati priloge dzamijama i crkvama kako bi se vidjelo koliki su vjernici.... i nikad nece pristati na takve uslove, jer oni ne zive zivotima "obicnih smrnika" gotovo sam siguran da nece ni umrijeti "obicnom" smrcu
Cuj sto, zato sto u razvijenim demokracijama, kad bi poslanici bezveze podizali sebi plate, koristili drzavne avione i helikoptere u privatne svrhe i slicno, to bi se diglo na noge i taj bi mogao zaboraviti P od politike. S druge strane u banana drzavama, majmunoliko stanovnistvo (citaj mi, Albanci i nama slicni) sjedi i naprdjuje na portalima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)