Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto se bune Bosnjaci kad su njihovi pređi ratovali pod tim uzvikom i ppozdravom protiv srba i komunista.
Kolike samo on pare zaradi na poticanju na mrznju i na besplatnoj \"reklami\" onih koji ga zabranjuju. Ovakvim majmunima ama bas sve ide na ruku.
jeeebooooo ti admine sebi dijete malo. dabogda te majka u cevapima poznala. kad blokiras meni komantare zasto to isto ne radis svojim periguzima piicko jedna loojava
obični idiot, koji svoju karijeru gradi nacionalizmom, nije dostojan ni da pjevakravama u štali.
Eskalibur je autentični, hrvatski mač!! Kad nema svoje mora maznut nečije.. Kralj Artur
Lijep dan... izadjite vani... skrnite kaficu, kaHvu il\' kavicu :) uzhivajte u svom zhivotu prestanite zhivjeti gluposti. Pozdrav i svako Vam dobro...
ma Thompson je obicni biznismen, covjek shvatio kako zapaliti mase.. Vikne jednom za ustase i svi dodju na koncert, a od tih masa i dva povika on sebi kupuje vile i stanove vrijedne milione eura.. On veze nema s pjevanjem i shvatio je to da ti ustaski povici rade ono sto trebaju, dovode ljude na stadione i pune kasu.. Zbog toga samo oni koji idu na koncerte ispadaju glupi.. a on pametan.. a polahko su i njega poceli zabranjivati, pa bit ce kao Baja Mali Knindza ogranicen na jedan grad i jednu diskoteku jer nece moci po stadionima.. Samo polahko, nama muslimanima takav jedan ne treba..
ZA DOM SPREMNI.... Bog i Hrvati Alah i Muslimani
obicni 27.07.2009. u 01:33 ne znam ni jednu njegovu pjesmu. cuo sam za neke Cavoglave iz ratnog perioda i da je u jos nekim pjevao ruzno o srbima i protiv njih. Moje ga oci ne vifdjele usi ne slusale....NIKAD ALI ne shvatam otkud tolika pomama i mrznja prema njemu od strane, kako vidim ovdje, uglavnom bosnjaka pottuurica. Mogu da shvatim protivljenje srba ali od njih jedva da se neko javi i to sa nekim umjerenim komentarom kako to nije njihov problem sve dok ne pjeva tamo gdje su oni.... njima svaka cast... ALI ovim nasim poganim i lojavim poottuuriicama se pokenjam na grobove najmilijih i onih koji su nekad bili okorjele ustase ... danas im potomci ko fol glume finocu i kao nesto im zao srba sto ih je ovaj lose opjevao u pjesmama. a cigani jedni, napjevali ste se njegovih pjesama sad odjednom ne valja. matter vam je.em prevrtlji´vci i suncokreti. ko sa vama htio bilo kaku zajednicu dabogda pogino sutra... danas @obicni Takvi kao ti nisu poturčeni nego POTUČENI u RH !!
Samo se pitam dali bi Thompson bio u rovu cijelu noc i smrzavao se za Hrvatsku. Bi al malo sutra. Lako je druge ložiti da idu ginuti. Što ne drži humanitarne koncerte nego on svoje \"rodoljublje\" dobro naplati. Sve to treba zatvoriti i poslati na prinudni rad, pa nek gradi i brani Hrvatsku koliko hoće, al besplatno. To mu se sigurno ne bi svidjelo.
Najsmesnije su mi ove \'ustase\' pokatoliceni srbi kao PETROVIC MARKO. hehehe
---U--- jos kao malo djete,mati me je ispustila iz narucja. Udario sam glavu nezgodno o cestu.U dvanaestoj godini sam probao domacu ljutu rakiju. Ali kajsijevacha je u sebi,kako ljecnici vele,imala povjeci postotak metil-metanola alkohola! Tada sam zadobio ozbiljnije ostecenje mozdanog tkiva.Takodjer postotak tog metila je ostala u mojoj kicmeno-mozdanoj tekucini \"likvor\".Za dom spremni\' smo uvijek ovakvi kao \"JA\" koji neumjemo i sebi guzu da obrisemo kako triba.
@ssss >To je vjerovatno isti tekstopisac koji je Lepu Brenu okarakteisao kao **tnikusu >iako ta zena nikad nije ispoljila nikakve nacionalisticke strasti osim >JUGOSLOVENSTVA-BRATSTVA I JEDINSTVA marsh marvo slavensko srpska, brena je izrod ali nije jedina; ima njih kolko hoces koji su slavili slavenskosrpsku vojsku i pjevali im pjesme dok su ovi masakrirali i palili sela. Ne znam za Tompsona, ne bi mu isao na koncert ali neka ga, samo neka nije protiv Bosnjaka i BIH.
sta da kazem jednostavno seoska dzukella i to obicna ,tj sodz lovu uzima isto ko i merlin i bora corba ,ali grmalji ne kuze majku im nepismenu
Obicni popusi ga onako kao i obicno sto ga pusis,mamic. ti