Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijep Hashim ko\' slika majke mi!!
NAPRIJED BRAĆ ALBANCI
Tadic ce morati predhodno podnijeti zahtjev za vizu DRZAVE KOSOVA he he he
HMM...ne vidim zašto bi priznavanje \"države\"koja ne poštuje čak ni albanska (a kamo li srpska,bošnjačka,goranska,romska,turska) prava,\"države\" u kojoj prosječan profesor ima platu od 100 eura a kriminalci grade i kule i gradove,države koja ne obuhvata ni cijeli teritorij proklamovane \"nezavisnosti\".države koja je leglo nakrokartela i kriminala bilo kocenje bilo koga.Interes BiH je prevashodno sjajan odnos sa susjedima jer smo nažalost itekako od njih ekonomski zavisni..
Ne kontam ja tebe Milane: ovo nebi trebala biti vijest dok Srbija ne prizna Kosovo??? Ma daj covjek, probudi se...
ja stvarno ne znam sta se prepucavate ba preko ovih poruka ...Milane jarane idi radi nesto zivi provodi se koliko mozes ...fakat te ne kontam gdje si odrasto i gdje odrastas i izgleda da imas opasan abs u mozgu...ti si kume bolestan na neki nacin i imas neke komplekse ...ovo sve diktira Amerika i bit ce kako oni kazu samo beze polemisete dalje. vozdra
sjetim se jedne pjesme za ovog Milana to ne vazi za njega je druga .stvarno si glup ko tele,kakva to rs i bakraci -pogledaj pasos kako ti izgleda i licnu kartu --sve Bosansko pa crkni od muke.
e moj mali slinki mungose, RS vec funkcionise kao zasebna drzava samo od gledanja Hayata ti to nemas vremena da primjetis. Uvijek ste se kroz istoriju uvlacili u pakšu i mjenjali uniformu... ko jednom proda vjeru za večeru - zauvjek jadnik i otpadnik..... 1941. ste dočekali i ugostili naciste sa \"evo Švabe, evo babe\", a sad je Amer novi babo.... vidjecemo kome ćete sutra da dudlate i molite za milostinju da vam na papiru preko okeana telefonom održava privid da imate unitarnu državu.
hahaha,pa vi Srbi ste ugrozeniji od sibirskih bijelih tigrova,pa bolan 3 rata ste zapoceli i svaki ste po..usili i Bosnu ste mislili rasparcati pa vam se odbilo od glavu,pa sad kad se Srbija raspada svako vam kriv.Pomiri se stim da je gotovo 90% EU priznalo Kosovo,a dovoljno je sto ih je priznala Amerika.Pa Palestina je samoupravo i moze je priznat pola svijeta,dok je Ameri ne priznaju nema tamo drzave,ovo je zavrsena prica,druga stvar Ameri rekli nema nista od drzave sumske (citaj RS-a) i to ti je isto zavrsena prica,EU vam rekla nema nista,a vama Dodo i dalje maze oci sa nekim referendumom,pa ko vam je kriv kad ste glup narod,svi su protiv vas,kuku lele kuku lele
Sto ne priznate i Adzariju i Juznu Osetiju kad su vam toliko mile samo-proglasene kvazi-drzave. Ciijela sprdnja sa odnosom muslimansko-hrvatskog dijela BiH prema \'drzavi\' Kosovo samo je jos jedan dokaz koliko je BiH neprirodna tvorevina. Kad vam vec Srbi smetaju i kvare ljubav sa Siptarima proglasite sutra nezavisnu Federaciju pa priznajte Kosovo koliko hocete, ali ne... vi biste i jare i pare. Da Srbija bude rasparcana, a da BiH bude unitarna drzava vecinskog naroda (citaj dzamahirija).
Milane priznala bi Bosna davno Kosovo da Srbi iz RS-a nistu stavili veto u predsjednistvu,druga dva naroda bih odma priznala DRZAVU KOSOVO al kao i uvijek Srbi iz sumadije nas koce u svemu....
zanimljivo je da SA-x prenosi baljezganja \'premijera\' samozvane \'drzave\' koju Bosnia i Hercegovina ne priznaje...
ZVAO GA ZATO STO ON NESME U BEOGRAD HAHAHAHA !
hoce da vode ljubav
????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????