Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedino je sigurno da je Srbija ucinila sve sto je do nje, da do dogovora dodje... Na potezu je Taci!
Mislim da nijedna zemlja nije popustala onoliko koliko je Srbija kada je u pitanju Kosovo!
Bez obzira na ishod pregovora, potrebno je naci rjesenje za pitanje bezbjednosti Srba na Kosmetu!
@G, jel to tvoj nik? Zaboravijo si dodati ,,ovno" ,posto vidim s*res a ne mozes pojest. Razmisli o tome sto si napisao papak. Siptari su nacionalna manjina,halooo
Ni posle sedme runde nema dogovora. Mozda ce posle petnaeste runde pregovora Albanci konacno shvatiti realnost. Mozda...
Dijalog Beograda i Pristine, posto se vodi kao dijalog po definiciji bi trebalo da znaci medjusobni razgovor (u kome obe strane imaju ista prava). Izgleda da Pristina u ovoj prici vodi monolog i uopste ne zeli da prihvati realost.
Dosta mi je vise Siptara. Das im prst a oni ti uzmu celu ruku. Trebalo bi ih urazumiti jednom za vjek vjekova.
Nije Dacic pravi covek za pregovore. Treba na njegovo mesto staviti Vucica. Stvari bi se ocas posla sredile.
Srpska strana prica o dijalogu i kompromisu. Albanska strana je protiv svega toga. Miniraju sve dogovore i konstantno ucenjuju.
Ova Vlada Srbije sigurno nece priznati nezavisnost Kosova i Metohije!
Ako je rjesenje u tome da Srbija da sve a Albanska strana nista, onda sam protiv takvog rjesenja!
Deo odgovornosti ce snositi i medjunarodni zvanicnici koji bi trebalo da iskoriste svoj autoritet da ubede Albance na kompromis!
Srbija nece i ne moze ispod onoga na sta je vec do sada pristala...
Status quo ce biti dok se Taci ne urazumi i ne popusti bar malo...
Vama Srbima još uvijek nije jasno da Evropa samo kupuje na vremenu. Kosovo je za vas završena stvar. Svi smo mi u političkoj igri Evrope. Oduzela vam je Kosovo jer bi za par decenija Srbija većinski bila muslimanska tj. Albanska, obzirom na priraštaj. Kosovo nidada niti je bilo, niti će biti vaše, osim u pjesmama!