Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rezimski medij svakako.. evo npr ako ga kupi djilas normalno da ce pljuvat svoje protivnike,i pricati najgore o njima. primjer fahre tornja,nema dana da nesto nije objavljeno o sda.,
jel se privatizuju i lavovi što su jeli nejač.
Pssssst...zna tata koliko je sati tačno samo ako tata Putin i mama Kina pobudale onda je fajront
TANJUG-ovo izvjestavanje sa ratista kod Vukovara, septembar 1991: - Ustase su bajonetima vadile bebe iz utroba trudnih Srpkinja, nabijali ih i pekli u sporetima, izjavio je prestraseni civil koji zbog svoje bezbezdnosti nije htio otkriti identitet. Drugim rijecima TANJUG je izmislio citavu recenicu, i laznim izvjestavanjem s ratista podgrijavao mrznju i raspirivao ratno-huskasku retoriku. Nemojte se cuditi kada ovdje Stepa Stepanovic, Andricgrad, Sasapuskin, The Chetniks i ostali Svetosavski mitomani pisu to sto pisu. Pa TANJUG, SRNA, RTRS, RTV Beograd i posebno TV Novi Sad prednjacili su po laznim izvjestavanjima sa ratista. Naravno u Hagu se nikada nisu pojavili na optuzenickoj klupi Dusan Mitevic (direktor RTV Beograd), Aleksandar Tijanic, ili onaj Bozanic sa CTB-a. i svi ostali ratnohuskaski novinari poput Riste Djoge koji je roknut nekad 1993 godine. Moraju se pokrenuti istrage protiv ratno-huskasa novinara i urednika koji su sluzili Slobinim drzavnim medijima 90-tih...
Nije nedostajalo propagande ni na drugim stranama. Sjećam se jedne sa hrvatskih državnih medija, kako su nazivali srpsku vojsku, srpsko-četnička jugo-soldateska :-)
Eh da, sjetio sam se i Gorana Milića kada na čistoj ekavici pita nešto Tuđmana, ovaj se okrene i pita: Koja je to televizija? Milić kaže: Jutel. Tuđman reče: ta država ne postoji, okrene se i ode. Poslije nekoliko godina vidim Gorana Milića na HRT kao voditelja kako priča na čistom hrvatskom, a koliko vidim i danas je još aktuelan.
kao i sve ostalo na Balkanu.pa nisu ljudi dzabe razvalili jugu.