Zbog hapšenja Karadžića
0
Tadiću poeni na svjetskoj sceni
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pametan covjek.u zivotu treba znati ici naprijed,dosta mu je tapkanja u mjestu,vrijeme je da se situacija promijeni i da krene na bolje kako za njega tako za cijelu srbiju.bravo g.tadicu
S POSTOVANJEM GOSPODINE PREDSEDNICE TADICU SALJEM VAM POZDRAV IZ VASEG RODNOG SARAJEVA .
TADIC BUDALO IZDAJNICKA
Sad će to Amerikanci govoriti o pravu i pravdi ! Pa svaki je Američki oficir u Iraku i Afganistanu veći ratni zločinac od Karadžića samo što Sorošovski mediji ne izvještavaju o broju civilnih žrtava u Iraku, Afganistanu, ili okupiranoj Palestini. Uhvatili su se sad Karadžića i prave histeriju od toga, pa neće valjda pisati o onoj djeci što su ih Ameri iz aviona jutros pobili u Afganistanskoj provinciji Helmand !