Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dugo dugo nece biti boljeg politicara od Mesica. Plasim se da od sada pa nadalje idemo iz malih u sve vece i vece nesporazume sa Hrvatskom. Sa srbijom je stanje toliko jadno da bi jedino rat s njima mogao biti gore stanje. Jedina zemlja koja je koliko toliko prijatelj BIH je Crna Gora.
Tadicu Judo, nemas ti nista da pricas sa tom odvratnom majmunolikom usta.skom nakazom!
kOSOVO JE HRVATSKA ZVEKANE
dobro je, ovo je samo provokacija, on je inace navikao ubiti pokojeg srbina na bozic
ILI SMO MOZDA GENOCIDLIJE, GENOCIDLIJANERI???
ZASTO PREDSJEDNIK BiH NE IDE U POSJETU KOSOVU? HAJMO I MI KONACNO PRIZNATI KOSOVO, PA MALDIVI SU GA PRIZNALI A MI NISMO. MI SMO U STVARI SAMI GENOCIDASI!!!!!
SAMO TRAKTOR SPASAVA SVE!!!!!!!!!!!!!!! MESIC JE PRAVI POLITICAR, A VI SUMSKI POLITICARI ZVANI SRBSKI KONJI MOZETE SAMO DA PJEVATE OD MUKE, VIVA LA KOSOVÁ REPUBLJIK!!!!!!!!!!! MILORADE KAD EVROPA PREUZME BOSNU IMAM POSLA ZA TEBE; DA CISTIS ULICE!!!
Normalno da ce Mesic posjetiti prijateljsku nam drzavu Kosovo, koja je ujedno priznata od nase lijepe Hrvatske.
MAKNI GA VISE....MATERE TI , PA STVARNO NISU NORMALNA NACIJA AKO SE TO MOZE IKAKO RECI...BOZE SACUVAJ I SAKLONO....NEMAM RIJECI..! SMRT FASIZMU
Mesu Stipica za selektora !!!!
Kad ce predsjednik BiH konacno u posjetu nezavisnoj Republici Kosovo? Sta mi cekamo sa priznanjem Kosova?
BALKANSKI DIKTATOR!
M.a.m.e ti se n.a.j.e.b.e.m sta tebe briga gdje ko hoda m.a.j.k.u ti j.e.b.e.m c.e.t.n.i.c.k.u u p.i.c.k.u a kad ti hodas dze tebi pase i primas goste odakle i ne treba da primas,onda je sve uredu.M.a.j.k.u li ti l.o.p.o.v.s.k.u!!!!!!!!!! MESICU TI SI B.O.G.G.G.G.G..G.G.G.G.G.G.G.!!!!!!!!!
Stipe AVE Stipe!!!!ZMAJU! BiH4EVER!
Mesicu legendo.... Tadicu, tamo gdje Mesic pi....i ti mozes da miriskis!