Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za.je.bi geno.ci.daš ja živim na1% Brčko distrikt Bosne i hercegovine i ovih 1% mi je značajnije od oni 24 zato što ovih 1%dijeli gen.oci.dnu tvorevinu na dva nepovezana dijela. Meni1% dosta,JA PREZADOVOLJAN.
REPUBLIKA SRPSKA +SRBIYA-ce se zvati-SHUMADIJA\" i to ce biti mnogo bolje od Unsko,sanskog KANTONA-fed,bih !!!
i u kako vi ono već kažete..Raškoj
zanimljivi su komentari od strane bosnjaka...koj kako svi mi znamo...cine manjinu u svojoj drzavi, hahahah smesno
Bolesni komentari od pripadnika naroda koji se stiska na 24% teritorije a kako stvari stoje tako će i ostati.
SRPSKA MITOLOGIJA+SRPSKI NAROD=SAMO SUMADIJA NISTA VAM OSTATI NECE BRE, NISTAAAAAAAA SEM SUMADIJE I OPANAKAAAAAA
Samo u sluchaju povratka na stare granice u vreme,TITOVE vladavine/ KOSOVo i Metohija dobija puno priznanje,od,REPUBLIKE SRPSKE I SRBIJE\"!!!
Pa nije baš da nemate. Gazda Jezda, Dafina, Karići, Miškovići,..sigurno se nisu s mojih leđa obogatili. Pola Kipra njihovo a izbeglicama kolektivni smještaj. Ista priča kao i kod nas samo što vi puno lakše padate na te priče o vanjskom neprijatelju. Vi Dodiku oprostite najveću krađu u hiljadugodišnjoj istorij Srpske samo zato što malo ućera bali.ama i MZ:
E dobro si reko e vidis to ti je nas problem PARE! Vidis mi nemamo bogatih arapa da nam salju! To se ti najbolje vidi ako si slucajno gledo jednu super seriju zvana Slozna braca da se nasmejes do suza! E tamo ti fino kad sakupljaju pare za tajno oruzje vidis lepo kad muslimani nabrajaju :S.arabija 20 mil kuvait 30 mil (na pamet pricam ne secam se tacno) islamska tamo neka 25 mil itd Onda Hrvati:vatikan 15 mil,nemacko-hrvatska alijansa 10 mil itd Srbi: Srpska diaspora,onda Srpsko-nemacko drustvo,Drustvo Srba iz australije,drustvo Srba iz Amerike,Drustvo Srba iz novog zelanda,Drustvo Srba francuske,Drustvo Srba Spanije,Drustvo Srba nizozemske,Rusko Srpska veza, i jos nnjih mnogo i kad ga pita koliko sve skupa ;786 MARAKA ;) E to je nas problem znamo mi to e vidis da mi imamo para kao neki kukala vam majka svima odavde do atlantika znate vi to dobro!!!
Nije mi ni jasno kako pored svog jedinstva u onakvim uslovima žive srpske izbjeglice sa Kosova. Kolektivni smještaji kao u Ruandi već 11 godina, što njima ne pomognete kad ste već tako složni
samo sloga braćo donirajte Jedan SMS - jedan obrok
Vidi ti bosancerose, pa oni imaju vremena za komentare dok cekaju u redu za vize? Pa vi ste zaboravljena kvazi drzava
A sta nije jasno? Srbi smo Srbi gde god bio problem to su nasi ljudi nema veze ziveli mi tamo ili ne! Albanci na kosovu su do.sli iz albanije kad jih je enver hoxa prog.onio, Srbi su jih prihva.tili a vratili su tako da su se namno.zili i ukr.ali tu.đe. Ima tamo albanaca starosedioca ali do II svet.oni su manjina. Ukr.ali su tuđe i to ce da plate kad tad!! Malo za smeh: Uhvate Srbi siptarcinu na kosovu i daju mu kockicu da baca i kazu;ako bacis od 1 do 5 odma te ko.lj.emo! Kaze siptar;a sta be ako ga bacam na 6? Srbin; pa je.bote .... BACAS OPET!!!
Ajde pročitaj još jedno šta piše - većina ovih koji mrze... I oni po mom mišljenju imaju \"opravdanje\", i to bez obzira da li je riječ o ovoj ili onoj strani. Dok ovi što nisu u životu kročili nogom na Kosovo a slali bi Albance u Albaniju mi nisu jasni.
nisam ti ja ubio familiju...niti spalio kucu..imao sam 4 godine kad je puko rat..o kojoj vecini ti pricas? Srba iz Srbije.djiaspore,i regiona ima ukupno 13 miliona..da bi vecina njih krenula na ratiste nebi vas bilo vise....niste vi jedini koj ste imali poklane porodice i spaljene kuce....