Raditi za dobrobit dva naroda
0
Tadić čestitao Milanoviću na pobjedi
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to ti je jarane moj klasicna umisljenost i paranoja, tebi izgleda smetaju svi zivuci srbi
Tadic je obrijani ce*tnik SANU lutkica iz izloga ideologije velikosrbzma, licni cuvar srpskih monstruma mladica, karadzicai hadzica, tadic je okorjeli neprijatelj Bosne i Hercegovine !
za BiH bi bilo od koristi da dođe nikolić na vlast! takva retardirana politika koju predvodi može samo početi huškati narod na novi rat: a zna se šta se dešava srbiji kad krene u \"osvajanje\". to bi bio konačni udarac srbiji, s kojim bi se krepotina, zajedno sa RS, zauvijek ušutkala. izgleda da su tačnaonaa istraživanja, da srba neće biti za 100 godina
Srbin cestitao Srbinu
sad ce Tadic letit sa vlasti u Srbija i dolazi Nikolic pa kad se on vrati eto ti opet Jace u Hrvatskoj..i tako obrnuto.