Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da podjela hrvooje slazem se....mada s evecina srba nebi slozila..sa mnom..ali pametan covjek cese uvijek sloziti..nema mira na kosovu dok se ne razgranice srbi i albanci....nije to isto kao u bosni.ipak mi pricamo jednim jezikom mirniji smo imamo nesto zajednicko..druzimo se radimo...dole nije taklvo stanje dole se ljudi mrze mnogo...mozda i zbog jezika i zbog nacije ...nije im isti jezik drugaciji su mentalno jedni od drugih...nema tu mira dok se ne razgranice...
Podržavao sam i podržavam neovisno Kosovo iz razloga jer svaki narod treba biti slobodan, pa i albanski. Danas, Albanci pokušavaju Srbima na sjeveru Kosova raditi isto ono što su Srbi prije radili njima. Naravno da je stvar principa opet podržati ugnjetavanog, a sad su to Srbi sa sjevera Kosova. Osvetu kao izgovor ne priznajem jer svatko može u povijesti naći momenat kad je nad njegovim narodom učinjeno zlo, i onda koristiti to kao izgovor za današnje zločine. Albancima treba dati jednu šansu da naprave državu Kosovo u kojoj će se Srbi osjećati komotno, a komotno znači ponuditi Srbima na sjeveru autonomiju. Ako Albanci nemaju snage ni volje ponuditi Srbima pokrajinu i ISKRENI suživot, onda je ljudsko pravo Srba da se otcijepe od takvog Kosova. Kako do sad stoje stvari, Albanci idu silom, tako da je podjela Kosova jedino preostalo rješenje.
Kakva je to država kad joj pale granične prelaze ko kontejnere...ajte molim vas gdine junački oslobodilački Vadioče Organa..
I ja sam Hrvat i dajem potporu Srbima na Kosovu, a vi sa 24 posto i dalje sebe lažite da ovakve komentare pišu samo Srbi. Lažete vi sebe i u drugim, mnogo važnijim stvarima pa zato i jeste tu, u ponoru vlastitih laži. I nab.ijem vas na Zlajogua i Jovu Divjaka zajedno.
Vidi S.m.r.d.i.n.a sto stavljaju minuse iznad..hahahahahah...jel ovo opet onaj s.e.l.j.a.cina alarmiro citavo svoje SELO da glasuju protivu?hahahaha
Ti iznad S.m.r.d.i.n.u,veoma si glup.Da su vam BOGDO to radili i to na zivo,bez anestezije!Vi ste genocidni i vama nije mjesto medju LJUDIMA.Svaka cast vlastima Kosova,tako se to radi a ne kao Bosanskep.i.c.k.i.c.e koje prave NILION USTUPAKA cedama po Bosni a sve u svrhu MIRA.P-o-s-e-r-e-m se vise i na ovakav mir!Da hoce jos jedan rat,dai mi to kao Hrvatska,slovenija i Kosovo rjesimo-da protjeramo g-o-v-n-a iz Bosne i da napokon pocnemo NORMALNO da zivimo sa NORMALNIM bosanskim pravoslavcima kao i desetljecima ranije.Dodiku ODMAH ocapariti onu seljac.k.u. kabadahijsku glavurdu i MIRNA BOSNA jer on je taj najveci problem i prewpreka prosperitetu SVIJU NAS bez obzira na ime i vjeru!S.m.r.d.i.ma samo PO GLUPOJ glavi opali i reci mu da se usmrdjeni Lazar DAVNO raspao i da mu je dedo bio T.U.R.C.IN kao i jedna od NENA i gotova prica!Kakav Lazar i p.i.z.d.e. ma.t.e.r.i.ne-pocnite da gledate u buducnost i da zivite normalnim zivotom kao i svi ostali LJUDI!Zivjela Republika Kosovo!
Dobices ti 30 godina zatvora,,,Zbog onih organa sto ste vadili iz srpskih dusa..pa prodavali.....Sve se zna sta ste radili ..Bice i za vas suda kad Ameri odu...Nece vas moci stititi cjeli zivot...