Odgovorna za izborni poraz
0
Svi okreću leđa liderki HDZ-a Jadranki Kosor
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zbog ta dva hdz-a hrvati u bih svedeni na geto.
Bosanski hrvate, kako te zovu u Hrvatskoj-GLUPI BOSANAC, nema veze sto si katolik.
Ja savjetujem Jadranki da se handri ,,,,,,,,,,,da joj kosa pocrni
@Armadilo Po meni nije poeta u tome da katolici iz Hercegovine svate da nisu Hrvati, ne mozes ljudima nametati kako ce se nacionalno i vjerski izrazavati-to bi onda bio fasizam, poenta je u tome (naravno to je moje misljenje) da svi svatimo da je ovo drzava u kojoj treba da ostvarujemo svoja prava i ispunjavamo svoje obaveze. Neka se oni izjasnjavaju kao Hrvati, nemam nista protiv, ali neka ne opstruiraju (ne samo oni, po meni, svi to rade) svaku moguću aktivnost koja bi se trebala sprovesti na nivou države.
Kad ce ovi katolici iz Hercegovine shvatiti da nisu Hrvati ???
Hrvati u BiH nemaju nikakave veze sa Jadrankom Kosor i hrvatskim HDZ-om, koji su im dok su jos bili na vlasti srezali dobar dio povlastica koje im je namakla hercegovacka klika predvodjena suskom, bobanom i ostalom bratijom. Sada kada je u RHrvatskoj pobjedio SDP i ono malo sto su jos dobivali od Hrvatske, bosansko-hercegovacki Hrvati vise nece dobivati. To je ljudi jednostavno tako.
Samo neka je kokos ucutila. Kako ona stara narodna kaze, ko visoko leti nisko pada. Neka bude sretna ako ne zavrsi ko Julija.
@herceg bosna@ Hrvati (iz Hrvatske,naravno) vas i zovu bosanski katolici ili najednostavnije bosanci koliko god to vama smetalo!!
Uz HDZ-ove BiH jesam, ali ne i uz HDZ RH. Za njih me, kao i njih za mene, nije briga!
I treba kad je zmija..
nema potrebe brinuti se za lokalne politicare poltroni nadju uvijek nacina da se negdje uvuku