Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zavrshiti reforme,pronaci ratne profitere ,a njih je previshe mnogo,zatim reshiti pitanje KiM-e koje se nemoze i nece reshiti josh za 20-ak godina a ja se nadam da to i nije bash;SVE:ima tu dosta toga josh da se odradi,jer uslova ima ite kako mnogo,pa sami vidite i ocijenite dokle ste stigli !!!Veliki pozdrav iz\"REPUBLIKE SRPSKE\"
odakle vam ovolika mrznja prema covjeku koji nema nista sa ratom niti sa stvarima u bosni,ovim pokazujete da patoloski mrzite srbe a zeli te kao bosnu sacuvati-sami sebi jamu kopatea to vec radite godinama,prvo ste vezali zastave sa hrvatima a sada vam hrvati biraju presednika po bosni,spominjete agresiju-kakvu agresiju pa vi muslimani ste ratovali protiv svih cak i protiv svojih muslimana a hrvata ste vise ubili nego li sto su stradali protiv srba,dali se stidite reci da je bila neka agresija a vi poceli sa preglasavanjem i ubili ste srpskoga svata samo zato sto je srbin-hajde malo argumentima da se pisemo a ne uvredama
Pipo predji na komunizam ,zakuni se na Titovom grobu na vernost pravoj ideji ,i bice od tebe covek,ovako mraka do kraja tvog ludog zivota
Ovaj nacista licno cuva ratnog zlocinca mladica vec deset godina!Srbi su stvarno dobri glumci u svemu a lazovi sigurno da ih nema ravnih,manipulatori jer glume zrtve ,licemjeri jer sve im je bazirano na lazima!Cast pojedincima! BiH4EVER!
srbi,da bog da se rapadali po masivnim grobnicama ko sto se bosnjaci raspadaju,vi niste ljudi vi niste zivotinje vi ste zvjeri!
Bednice, bolje gledaj u kom si qrcu danas, za 50 godina niti ces biti ziv, ni ta patoloska mrznja prema Srbiji!
@Doom Ne seri, ne lazi - Srbine. Sami sebi kopate jamu, za 50 godina ce ISLAM biti dominantna religija na svijetu, a onda cete skupo platiti omalovazavanja Bosnjaka koja evo traju i dan danas, prvo klanjima i otimacinom, a sad i skrivanjem ratnog zlocinca i to od strane drzavnog VRHA Srbije.
Zato i jesi osijedio.
I JA RAZMISLJAM!! ali sam nemocan za hapcenje, dok ste vi punomocni!! Gdje su vam te tajne organizacije???
Pasuljko, najedi se ti pasulja sa slaninom i kolenicama, manje ces mrzeti... Uskoro ce biti uhapsen Mladic, i onda ce vam usta biti zapusena.
Pa nemojte tako o Tadicu, nije on kriv sto je retardiran!
Boris Tadic je najobicniji seronja. SVI znamo da oni apsolutno nista ne rade po pitanju hapsenja ratnog zlocinca , a u SRbiji narodnog heroja, Ratka Mladica. Cekaju da Mladic krepa, ali kazu sto si vise zgrijesio teze ti je krepati, tako da ce Ratko garant zivjeti do 2050. Zbog ovakvih podjebavackih izjava predsjednika Srbije je jako tesko ne mrziti Srbe.
@Bosanac =Svinja pokvarena, smrdljiva!!! = Kao i svaki Srbin, jel tako?
Šta će biti kada ove zime nestane plina , a vi nemate rezerve? Ma biće hvala Borise eto šta. Providni ste zelembaći.
Svinja pokvarena, smrdljiva!!!