Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaš li onu\"MUJO đogu po mejdanu voda..\"Jedino što je valjala 1992 g je to što je Mujo stao na svoje noge zauvijek i to njegove neprijatelje najviše boli,Mujo jest osakaćen ali od 1992-a godina i cijeli rat su ga mnogim stvarima naučili.
haloooo turciii, ne gazte oranja!!!!!
zas.a ga josipović kod vukovaraca
Mujo, providan si.
@Pera Duvaj ga !!
Svi ste vi Srbi, pokatoliceni i poturceni.
MILOSEVIC I TUDJMAN TADIC I JOSIPOVIC ISTA KONZERVA! ZAR CE SE OPROSTIT VUKOVAR I NECE BIT PRAVDE?
nikad vise jugosloven!!! jugosalvija znaci etnicka ciscenja bosnjaka, hrvata, jevreja, crnogoraca, albanaca, madjara, makedonaca za kraljevinu srbiju....mozete danas prosipat sa srbinom josipovicem opet srpsku propagandu o pomirenju i jugoslaviji, srbizam je bolest srba, i njemu nema kraja osim de se dodje kraja ko nacizmu! ovo je udarac u ledja bosni i hercegovini ko i hrvatskoj, hrvati jos nisu shvatili sta im se priprema..... ako hrvatska povuce tuzbu protiv srbije, srbija pobjedjuje nad hrvatskom! srbija ce platit milijardi i milijardi da bi hrvatska poigla tuzbu protiv srbije.